Prati nas

Extra

Otkrivamo: Da li Arianu Grande nose na rukama

Brani svoju devojku ( foto: Entertain This )

Brani svoju devojku ( foto: Entertain This )

Iako je veoma mlada Ariana Grande već nosi titulu najrazmaženije dive Holivuda, a evo šta njen dečko Big Sean ima da kaže o navodnim pričama da njegovu devojku svuda nose na rukama.

“To je potpuno nelogično. Ne, čoveče, nju niko ne nosi. Sećam se da se to samo jednom desilo kada sam bio sa njom da ju je nakon koncerta telohranitelj nosio, ali to se desilo jer su joj stopala krvarila zbog toga što je previše plesala na sceni. Ali to se ne dešava uvek kao što su mediji preneli”, izjavio je Big Sean tokom jednog radijskog intervjua.

Inače, Ariana je pre godinu dana postavila fotografiju na kojoj je nepoznati čovek nosi i nazvala to ritualom koji se odvija nakon koncerta kada oseća bol u nogama. Sama konstrukcija te rečenice ne ukazuje da se to desilo samo jedanput…

Ritualno nošenje pevačice ( foto: Instagram )

Ritualno nošenje pevačice ( foto: Instagram )

4 komentara

4 Comments

 1. lallalal

  23. 12. 2014. at 17:58

  da li stvarno mislite da narod interesuje da li nju nose? Mozete li da se ostavite gluposti i da umjesto sto pisete stvari koje nemaju veze sa zivotom pisete o njenim uspjesima kojih je imala mnogo ove godine? Voljeli je ili ne cinjenica je da je uspjesna.

 2. STARSHIP

  23. 12. 2014. at 18:12

  KOGA BOLI *K*U*R*A*C*

 3. Directioner

  23. 12. 2014. at 18:13

  Volim Arianu ali je počela malo da me nervira sa tim ponašanjem i izgladnjivanjem.Hoće samo da bude u centru pažnje sa svojim nenormalnim željama.Ima dobru muziku ali ponašanje mi se ne sviđa :P

 4. A big Arianator

  17. 06. 2015. at 21:46

  I da je nosaju i da je ne nosaju,da je uobrazena ili ne,ona je ipak jako humana osoba,jednom je poklanjala svojim fanovima 15 svoih pasa,ona je cak jednom fanu uplatila koncert,uvjek se slika sa fanovima i izjavila je da zeli da karte za koncert i dr. budu jeftinije a i vidjeli ste svi onaj video kad je pevala sa 2 fana na motoru i sta je sve napisano lepo za nju..ona ima 82 nagrade.eto kakva je!
  Arianator do groba <3

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top