Search
Close this search box.

Bila je finalistkinja ‘Idola’ pre 13 godina, a danas izgleda ovako

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pre Zvezda Granda, Talenta, Pinkovih zvezda, Prvog glasa Srbije i mnogih drugih muzičkih takmičenja u našoj zemlji, postojao je Idol. Čistim pop pesmama i sjajnim glasovima takmičari su osvojili publiku koja je pre skoro deceniju i po verovala da će se talenat u Srbiji ceniti i da će zvezde ovog muzičkog takmičenja napraviti ogromi uspeh i međunarodne karijere.

Međutim, kako to obično biva, ništa se od toga nije desilo i pobednici i finalisti prvog Idola skoro su potpuno zaboravljeni. Cveta Majtanović pobedila je te 2004. godine, a drugoplasirana bila je tada 16-godišnja pevačica iz Leskovca, Aleksandra Radosavljević.

Još odmalena ona je nastupala na muzičkim festivalima i osvajala brojne nagrade, ali joj je pobeda u Idolu izmakla za dlaku. „Tužno je bilo što su nas svi zaboravili čim se Idol završio“, rekla je nedavno u intervjuu za Puls Aleksandra.

Ona se završila italijanski jezik na Filološkom fakultetu, ali se i dalje bavi muzikom, izdala je album S tobom letim, a o planovima za budućnost je izjavila: „Teško je ovde živeti od ove muzike, nisu to narodnjaci, planiram i svojom profesijom da se bavim, ali muzika mi je i dalje na prvom mestu“, rekla je Aleksandra za Puls.

Mnogi su se prijatno iznenadili kada su je pre nekoliko dana videli u reklamnoj kampanji za jedan brend kafe u kom se, doduše, našla potpuno neplanirano. Nju je posetio njen vatreni fan iz perioda Idola, koji je dolazio na snimanje i čak joj poklonio ružu i pesmu.

Da li se Aleksandra nakon 13 godina setila svog obožavaoca i šta danas kaže o muzičkom takmičenju koje je proslavilo, pogledajte u videu.

POSLEDNJE VESTI