Search
Close this search box.

Biramo novu pop zvezdu u šou Stars!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pitali ste se o čemu se radi, kakva je to nova emisija gde se mogu čiti neki novi pevački talenti na TV Košava… Za sve vas koji ste bili tako radoznali o emisiji „Stars“, evo malo šire priče…

ziri

Svakog utorka i četvrtka na TV Košava u 21h, bira se nova pop zvezda Srbije. Na audiciju se prijavilo više hiljada ljudi od kojih je izabrano 224-oro. Za njih je glasala publika i izglasala 109-oro koji su ušli u samo takmičenje. U svakoj takmičarskoj emisiji pojavljivaće se po osmoro takmičara koji će pevati po dve pesme. Samo četvoro najtalentovanijih prolazi u naredni krug a o tome odučuje isključivo žiri.

Žiri čine dva stalna člana, Cveta Majtanović – pobednica Idola i Bane Opačić – kompozitor i tekstopisac. Treći član žirija je specijalni gost, a gosti će se menjati iz emisije u emisiju: Romana Panić, Željko Vasić, Aleksa Jelić, Bojan Marović i mnogi drugi.

Pobednik Stars-a osvaja nagrdu u vrednosti od 100 000 evra: maxi singl u izdanju Stars music-a, medijsku promociju, debitovaće na Radijskom Festivalu 2010 godine i dobija direktno učešće u finalu Radiskog festivala 2011 godine.

Voditeljka programa je Katarina Danojlić, a više informacija potražite na oficijelnom sajtu www.starsmusic.rs.

Evo samo nekih od takmičara koji su meni zapali za oko… :)

POSLEDNJE VESTI