Prati nas

Muzika

Evo zašto Leontina ne peva već 15 godina

(foto: Facebook)

(foto: Facebook)

Leontina Vukomanović je važila za jednu od najtalentovanijih pevačica sa naših prostora. Međutim, pre 15 godina je odlučila da se povuče sa scene, a sada je objasnila i zašto je napravila taj korak.

“Moje pesme koje pišem žive u kolegama. Mnogo je manji stres i odgovornost kada ne moraš da vodiš računa o drugim stvarima, kada nisi izvođač. Došla sam u godine kada moram da razmišljam o svom životu drugačije. Već dve godine sam na odgovornoj funkciji pomoćnika direktora Beogradskog kulturnog centra i dosta stvari radimo za decu i za unapređenje njihovog edukativnog i kulturnog života, tako da ne razmišljam o pevačkom povratku. A isto tako nisam u godinama kada bi mi to bilo interesantno”, iskreno je rekla ova bivša pevačica za Blic.

Leontina je sada član žirija Pinkovih zvezdica (foto: Screenshot)

Leontina je sada član žirija Pinkovih zvezdica (foto: Screenshot)

Nakon što je izdala svoj poslednji album Sreća 2001. godine, Leontina se povukla sa scene, ali je nastavila da piše za kolege. Ona je tekstopisac pesme Čija si, kojom je Toše Proeski osvojio prvo mesto na Beoviziji 2003. godine, kao i pesme Lane moje, koja je osvojila drugo meseto na Evroviziji u interpretaciji Željka Joksimovića. 

Već dve godine je viđamo na malim ekranima kao člana žirija u popularnom dečijem takmičenju Pinkove zvezdice.

Podsetimo se nekih od njenih najvećih hitova.

Najnoviju dnevnu i nedeljnu štampu čitajte u digitalnom obliku na Novinarnica.net

loading...
2 komentara

2 Comments

  1. ...

    21. 04. 2016. at 11:31

    Nije naziv albuma Sreca nego Sledeca.

  2. Filip de Vitri

    21. 04. 2016. at 20:01

    Ja nju baš volim i baš mi fali na ovoj našoj sceni.. Volim njenu boju glasa i pjesme. Neke od najboljih balada je ipak ona napisala i neke od njih otpjevala – ne zaboravimo pjesme – Utjeha, Vrata od bola…. Nadam se da će se predomisliti i da će opet zapjevati..

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top