Search
Close this search box.

Evo zašto Leontina ne peva već 15 godina

(foto: Facebook)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Facebook)

Leontina Vukomanović je važila za jednu od najtalentovanijih pevačica sa naših prostora. Međutim, pre 15 godina je odlučila da se povuče sa scene, a sada je objasnila i zašto je napravila taj korak.

„Moje pesme koje pišem žive u kolegama. Mnogo je manji stres i odgovornost kada ne moraš da vodiš računa o drugim stvarima, kada nisi izvođač. Došla sam u godine kada moram da razmišljam o svom životu drugačije. Već dve godine sam na odgovornoj funkciji pomoćnika direktora Beogradskog kulturnog centra i dosta stvari radimo za decu i za unapređenje njihovog edukativnog i kulturnog života, tako da ne razmišljam o pevačkom povratku. A isto tako nisam u godinama kada bi mi to bilo interesantno“, iskreno je rekla ova bivša pevačica za Blic.

Leontina je sada član žirija Pinkovih zvezdica (foto: Screenshot)

Nakon što je izdala svoj poslednji album Sreća 2001. godine, Leontina se povukla sa scene, ali je nastavila da piše za kolege. Ona je tekstopisac pesme Čija si, kojom je Toše Proeski osvojio prvo mesto na Beoviziji 2003. godine, kao i pesme Lane moje, koja je osvojila drugo meseto na Evroviziji u interpretaciji Željka Joksimovića. 

Već dve godine je viđamo na malim ekranima kao člana žirija u popularnom dečijem takmičenju Pinkove zvezdice.

Podsetimo se nekih od njenih najvećih hitova.

https://www.youtube.com/watch?v=W_7U4DRj_zM

Najnoviju dnevnu i nedeljnu štampu čitajte u digitalnom obliku na Novinarnica.net

POSLEDNJE VESTI