Search
Close this search box.

Leontina isprozivala ‘Limunadu’ a Emina Jahović uzvraća udarac

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Emina Jahović odgovorila je na kritike koleginice Leontine Vukomanović, koje je ova iznela na račun letnjeg hita Limunada.  Na Leontininu poruku kako će ćerki zabraniti da peva Eminin duet sa Milicom Todorović, Jahovićeva je imala samo osmeh.

“Ja dozvoljavam svojoj deci da pevaju Limunadu jer je prilagodljiva tom uzrastu. Moji sinovi ne vole moju muziku, oni uživaju u stranim hitovima, ali jedina pesma koju su zavoleli je Limunada. U njoj ništa nije nakaradno i ništa nije loše. Može ona da zabrani, ali deca sama prepoznaju šta im se sviđa,“ rekla je Emina a potom dodala:

„Razumela bih da pesma ima neku lošu poruku ili da utiče na razvoj dece, ali ovako zaista ne razumem takve komentare. Lično, nisam veliki fan “Limunade” kao pesme jer je previše komercijalna za moj ukus. Napisala sam je u trenutku i iz zezanja, ali pesma ima lepu poruku i bolje da deca pevaju o limunadi nego o alkoholu.“

Budući da je sa Željkom Joksimovićem dugogodišnji prijatelj, mnoge nije iznenadilo to što su snimili duet, ipak pevačica tvrdi da prijateljstvo nije bilo presudno za Joksimovićev pristanak.

“Željko i ja se dugo družimo, ali duet je prihvatio zato što mu se dopala pesma, a ne zato što smo dugogodišnji prijatelji. Dala sam veliku emociju u stvaranje ovog albuma, što je on prepoznao. Već razmišljam o sledećem duetu i volela bih da to bude neka svetska zvezda. Velika želja mi je i da napišem pesmu Zdravku Čoliću.”

POSLEDNJE VESTI