in

Bivša supruga Ace Lukasa se udaje za turskog pevača

Bivša žena Ace Lukasa Sonja Vuksanović udaje se za turskog pevača Ozkana Šena. Nekadašnja supruga folkera već tri meseca je u ljubavi sa muzičarem i milionerom iz Turske, koji je nedavno bio u Beogradu.

Koliko je Šen oduševljen Sonjom, govori i to da zbog nje hoće da promeni veru i pređe u pravoslavlje?!

– Upoznali su se šreko zajedničkih prijatelja u Diseldorfu. Njoj tamo žive roditelji, a on u tom gradu često boravi zbog posla. Posle toga su počeli da se viđaju i brzo su se zaljubili jedno u drugo. Za sada održavaju vezu na daljinu, ali Šenu to treško pada, jer mu Sonja nedostaje kad god nisu zajedno. Zbog toga joj je predložio da se sa ćerkama preseli kod njega u Istanbul – priča dobro obavešteni izvor i dodaje:

– On je baš lud za Sonjom i hoće da se oženi njome do kraja godine. Planira čak i da zbog nje promeni veru i pređe u pravoslavlje! Upoznao je i njene ćerke Sofiju i Viktoriju i sa njima je u super odnosima. Zbog Sonje je zavoleo i Beograd, pa je rešio da tu snimi novi spot.

Tokom nedavnog boravka u srpskoj prestonici Ozkan je prinao da je veza sa Sonjom baš ozbiljna.

– Nadam se da ćemo se nas dvoje venčati – poručio je turski pevač, koji je istakao da ga ne zanima što njegova draga iza sebe ima dva propala braka:

– Ne bavim se Sonjinom prošlošću. Nas dvoje ne pričamo o bivšima, mislimo samo na sadašnjost i budućnost.

Sonjin prvi muž Željko Šašić kaže da joj želi sve najbolje.

 Sonji Želim sreću sa novom udajom bez obzira na to što nas dvoje nismo u kontaktu. Ne znam samo kako uspeva da zavede sve te pevače, možda ima neki tajni recept – pita se folker.