Prati nas

Extra

Bivša supruga Ace Lukasa se udaje za turskog pevača

Bivša žena Ace Lukasa Sonja Vuksanović udaje se za turskog pevača Ozkana Šena. Nekadašnja supruga folkera već tri meseca je u ljubavi sa muzičarem i milionerom iz Turske, koji je nedavno bio u Beogradu.

Koliko je Šen oduševljen Sonjom, govori i to da zbog nje hoće da promeni veru i pređe u pravoslavlje?!

– Upoznali su se šreko zajedničkih prijatelja u Diseldorfu. Njoj tamo žive roditelji, a on u tom gradu često boravi zbog posla. Posle toga su počeli da se viđaju i brzo su se zaljubili jedno u drugo. Za sada održavaju vezu na daljinu, ali Šenu to treško pada, jer mu Sonja nedostaje kad god nisu zajedno. Zbog toga joj je predložio da se sa ćerkama preseli kod njega u Istanbul – priča dobro obavešteni izvor i dodaje:

– On je baš lud za Sonjom i hoće da se oženi njome do kraja godine. Planira čak i da zbog nje promeni veru i pređe u pravoslavlje! Upoznao je i njene ćerke Sofiju i Viktoriju i sa njima je u super odnosima. Zbog Sonje je zavoleo i Beograd, pa je rešio da tu snimi novi spot.

Tokom nedavnog boravka u srpskoj prestonici Ozkan je prinao da je veza sa Sonjom baš ozbiljna.

– Nadam se da ćemo se nas dvoje venčati – poručio je turski pevač, koji je istakao da ga ne zanima što njegova draga iza sebe ima dva propala braka:

– Ne bavim se Sonjinom prošlošću. Nas dvoje ne pričamo o bivšima, mislimo samo na sadašnjost i budućnost.

Sonjin prvi muž Željko Šašić kaže da joj želi sve najbolje.

 Sonji Želim sreću sa novom udajom bez obzira na to što nas dvoje nismo u kontaktu. Ne znam samo kako uspeva da zavede sve te pevače, možda ima neki tajni recept – pita se folker.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top