in

Pomirili se: Sonja oprostila Aci fizičko nasilje


Aca Lukas i Sonja Vuksanović odlučili su da zakopaju sve ratne sekire kako bi njihova ćerka odrasla u zdravoj okolini. Ovaj par uočen je zajedno na ručku na primorju.

“Desilo se to što se desilo i oboje su svesni da nema povratka,  ali su odlučili da razmirice ostave po strani zbog Viktorije. Iako nakon incidenta kada je on nju pretukao nisu imali nikakav kontakt, malo-pomalo počeli su da komuniciraju putem mobilnog telefona da bi se na kraju dogovorili i za zajedničke ručkove’’, rekao je izvor za Blic.

Sonja je sa Viktorijom već duže vreme u Crnoj Gori. Uslikane su kako izaze iz taksija i ulaze u Vuksanovićev automobil a potom su svi zajedno otišli u Tivat.

‘’Kada se vide, oni funkcionišu kao da se ništa nije dogodilo. Iako je ona u početku bila suzdržana, a on vidno nervozan, vrlo brzo su se vratili u normalan tok. Delovali su kao srećna porodica, dok su ručali, a kasnije su uživali u Tivtu. Sonja i Aca su ostavili razmirice po strani, a sve zbog ćerke koja voli da provodi vreme sa oba roditelja. Oboje su shvatili da dete ne treba da trpi zbog onoga što se dogodilo među njima pa je tako došlo i do pomirenja’’, kaže izbor blizak Vuksanovićima.

Podsetimo, Sonja je početkom septembra prošle godine prijavila Lukasa za nasilje u porodici. Pevač je uskoro priznao krivicu pa je osuđen na deset meseci uslovne kazne i godinu i po zabrane prilaska Sonji. Poslednju stavku su očigledno uz dogovor odlučili da zanemare jer od incidenta nije prošlo ni godinu dana.