Bizarno: Tužba protiv Shakire i J Lo jer su bile “kao striptizete” na Super bowlu

Nastup Jennifer Lopez i Shakire na poluvremenu 54. Super bowla doveo je do nesvakidašnje tužbe.

Naime, bivši srednjoškolski trener, a sada sveštenik u lokalnoj crkvi u Ohaju, pokrenuo je sudski postupao protiv ove dve latino dive zbog njihovog vatrenog performansa.

On je u tužbi istakao da su ga „dovele u paklenu opasnost“, ali ne samo njega, već i mlade naraštaje.

Navodeći da je u pitanju bio nastup „iz kluba striptizeta“, naglasio je da takvo ponašanje dovodi do povećanja maloletničke delikvencije, zbog čega se i odlučio na tužbu.

Nastup koji je i mnogima drugima bio prvokoativan, sudeći po reakcijama na društvenim mrežama, Džej Lo ipak smatra primerenim, a tužbu – neprihvatljivom:

„Mislim da je tužba, iskreno govoreći, smešna. Pa, nas dve smo uspešne javne ličnosti, pritom smo i majke koje imaju decu i svesne smo onoga što radimo. Šou koji smo priredile bio je, po našem dubokom uverenju, istinsko slavljenje žena i naše Latino kulture i mislim da je bio umerenog karaktera,” rekla je Jennifer.

“Mali broj ljudi koji želi da o tome priča negativno… ne, ne želim da se na to osvrćem. Poruka koju smo slale je bila da se zauzmete za sebe, za to što ste žena, to je ono što bismo volele da prenesemo mladim devojkama, da budu ponosne zbog onoga što jesu. I, baš zbog toga, ponosna sam na naš nastup na Superboulu“, objasnila je J Lo.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI