Search
Close this search box.

Survivor 2023: Ko je Bojan Đumić, koji tvrdi da je rođen za takmičenje

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Survivor 2023 je tu, a Bojan Đumić jedan je od takmičara koji kažu da su rođeni za ovo takmičenje. Da li će to biti tako, videćemo. Evo šta sve znamo o njemu.

Da pogledaš ostale učesnike Survivor Srbija 2023, klikni ovde.

Bojan Đumić ima 36 godina i dolazi iz Beograda. Kako je istakao, najveći podršku za Survivor dobio je od porodice i prijatelja. Bojan tvrdi da u Dominikanskoj republici, gde se Survivor trenutno snima, neće imati taktiku, iako je to gotovo nemoguće.

Bojan Đumić zbog salse fizički spreman za takmičenje

Đumić je otkrio nesvakidašnje zanimanje. On radi kao salsa instruktor, što ga čini fizički spremnim za brojne izazove sa kojim će se suočiti.
„Ja sam rođen za Survivor“, tvrdi on. „Survivor je nešto što oduvek želim, a nekako znam da sam rođen za to i cela moja okolina priča da je to mesto za mene,“ objasnio je pred kamerama Nove. Ako vam se čini da Bojana znate iz neke druge priče, pogledajte gde se pojavljivao pre Survivora.

Kako da gledaš Survivor 2023?

Survivor 2023 u Srbiji i regionu emituje se na TV Nova, koja je dostupna putem SBB-a. Kako još možeš da gledaš ovaj kanal, pogledaj ovde. Druga sezona takmičenja se održava na istom mestu kao i prva, koja je prošle godine imala neverovatnu popularnost u regionu. A emiter je ponovo TV Nova. Voditelj će ponovo biti Bojan Perić.

POSLEDNJE VESTI