in

Bojana Rajić u vezi sa oženjenim muškarcem?


Našla novog dečka?
Našla novog dečka?

 

Manekenka Bojana Rajić, koja će uskoro i zvanično biti bivša supruga golmana Vladimira Stojkovića, od kraja novembra je u tajnoj vezi sa oženjenim muškarcem, piše današnji Kurir.

„Bojana je dve nedelje u vezi sa jednim dobrostojećim gospodinom, koji ima 45 godina i poreklom je iz Bijelog Polja. Jedno vreme živeo je u Podgorici, pa se preselio u Beograd. Često zbog posla putuje u Španiju, Japan, Dubai… Oženjen je i ima dvoje dece. Dao joj je 25.000 evra da kupi kola, a ona je otišla u Niš i pazarila polovni mercedes A klase“, otkriva izvor, dodajući da Rajićkin izabranik ima veliki ožiljak na licu i nema jedan prst!

„Ima veliki ožiljak na licu i nema jedan prst. Novčano joj je pomogao oko butika koji bi uskoro trebalo da otvori. Njegova žena ne sumnja da je vara, a sa Bojanom se sastaje samo na određenim mestima. Nedavno su sedeli u restoranu Dorijan Grej. Rajićeva je na sebi imala crnu haljinu, crni sako, crne cipele i nosila je Hermes torbu. Prva je došla i čekala ga je oko 15 minuta, a kad se pojavio – poljubili su se. Bili su baš prisni i držali se za ruke, a na njegovoj se sjajio zlatni Rolex. Ostali su neka tri sata. Ona je prva izašla, a on nekoliko minuta kasnije. Seo je u Randge Rovera i odvezao se.“

Ipak, manekenka demantuje pisanje pomenutog dnevnog lista. „Ne izmišljate više, molim vas… Ćao, ćao, ćao… Ne izmišljate“, bilo je sve što je imala da odgovori na postavljeno pitanje.

Redakcija Tracara.com