Bravo! Zašto Lady Gaga neće spomenuti Trumpa na Super Bowlu?

(foto: Instagram/ladygaga)

Od nekoga ko je na sceni za samo 4 minuta potpuno promenio 4 odevne kombinacije i perike, kao što je to učinila Lady Gaga na dodeli MTV VMA pre 4 godine, očekuje se mnogo kada je u pitanju 12-minutni nastup na poluvremenu Super Bowla (na najvećoj sceni na svetu!), ali 30-godišnja pevačica nije htela da otkriva nijedan detalj o sutrašnjem performansu, koji će, bez premca, biti najveći u njenoj karijeri.

Gaga je samo zagolicala maštu obožavalaca rekavši da će izvesti neke od svojih najvećih hitova i na brojne načine odati počast najupečatljivijim momentima iz svoje celu deceniju duge karijere, kao i da će ovo svakako biti fizički i vokalno najzahtevniji nastup koji je odradila ikada.

Iako je poznata kao neko ko je veoma glasan kada su u pitanju društvene teme, pevačica je ipak objasnila zbog čega neće spomenuti ime novoizabranog predsednika SAD-a, niti se potruditi da ukaže na besmislenost njegovih političkih odluka. “Ovaj šou nema nikakve veze sa tim. Ovo je moja zemlja i ponosna sam na to što sam pop zvezda u njoj. Obišla sam ceo svet i opet osećam to nešto posebno što me veže za Ameriku. Želim da ceo svet gledajući moj nastup shvati svu veličinu Amerike. Želim da upotrebim svu svoju moć da ujedinim ljude tog dana. Ne želim da kažem bilo šta što može da razdvaja ljude jer bi to dodatno iskomplikovalo stvari, a to nije ono što želim svojoj zemlji”, izjavila je Gaga i dodala kratko: “Ja sam neko ko je pre za podizanje mostova, a ne zidova”.

Povezane vesti

Back to Top