Bubnjar Amadeus benda preminuo od posledica koronavirusa

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Bubnjar popularne muzičke grupe Amadeus bend, Bojan Zlatanović, poznatiji pod nadimkom Tokan preminuo je nakon borbe sa koronavirusom.

Bojan je izgubio bitku u 45. godini života, a muzički svet ostao je u šoku nakon ove tužne vesti.

„Dragi prijatelji, sa velikim bolom i neizmernom tugom u srcu obaveštavamo vas da nas je danas, 24. novembra 2020. godine, prerano napustio naš Bojan Zlatanović Tokan. Tokanov neizbrisiv trag nastaviće da živi kroz Amadeus i sve nas, kroz sve ono čime nas je zadužio kao veliki čovek pre svega, kroz ritam koji je utkao u naša srca i kroz uspomene kojima je oplemenio naše duše. Vole te zauvek tvoji Amadeusi… Zahvaljujemo se kompletnom osoblju bolnice „Dr Dragiša Mišović“ na njihovom nesebičnom požrtvovanju i trudu u borbi sa ovom opakom bolešću. Držite se i čuvajte se“, navedeno je na zvaničnom Instagram profilu grupe.

Tokan je rođen 20. 10. 1975. u Leskovcu. U bendu je svirao bubnjeve i pevao, a kako stoji na njihovom zvaničnom blogu, bio je zadužen za najviše tonove.

Zlatanović je završio srednju muzičku školu, 3 godine u Nišu i jednu u Leskovcu, gde je i diplomirao.

Kako se dalje navodi na njihovom sajtu, Tokan je voleo crnu boju, bilo da su u pitanju devojke ili automobili. Kada je muzika u pitanju, obožavao je bendove Deep Purple, White Snake, Dave Weckl, Rammstein. Živeo je u Beogradu i sanjao je Ameriku.

Iza sebe je ostavio suprugu i dete. Bio je veliki ljubitelj adrenalina, prirode i brzih motora, kao i bicikala.

Njegova ljubav prema brzoj vožnji ga je pre tri godine umalo koštala života, kada je tokom vožnje bicikla na Avali naleteo na motor i zadobio prelome obe ruke.

On je tada hitno prebačen u Urgentni centar, ali nije bio životno ugrožen.

Inače, na Bojanovom Instagram profilu može se videti mnogo fotografija motora i bicikala, a zadnju objavu Bojan je ostavio pre mesec dana i tada je objavio fotografiju bicikle.

POSLEDNJE VESTI