Caitlyn Jenner zapalila masu tokom sastajanja sa ćerkom Kendall!

Oduzela svima dah kada su je ugledali u ovoj kombinaciji (foto: AKM)
Oduzela svima dah kada su je ugledali u ovoj kombinaciji (foto: AKM)

Caitlyn Jenner iskoristila je sunčan i vreo dan u Los Anđelesu kako bi se sastala na ručku sa ćerkom Kendall Jenner i prijateljicom Hailey Baldwin, a paparace koji je opsedaju otkako je promenila pol, oduševila je savršenim izgledom.

Zvezda rijalitija I Am Cait, koja će uskoro doživeti svoju premijeru na televiziji E! izgledala je zanosno u teget-plavoj majici i plavo-beloj suknji sa cvetnim detaljima, i sve to lepo uklopila uz crne sandale sa cirkonima. Jedna od trenutno najpopularnijih medijskih ličnosti, izazvala je pozitivne reakcije svih onih koji su je ugledali, ali još više ih je oduševilo njeno samopouzdanje i sigurnost.

Kendall pri ulasku u restoran (foto: AKM)

Caitlyn se ubrzo sastala sa prijateljicom i ćerkom Kendall koja joj je velika podrška u danima nakon promene pola, a ove tri dame su uživale u prijatnom razgovoru u jednom restoranu na Beverli Hilsu.

Jennerova je tokom njenog života kao Bruce, ostvarila impozantne rezultate u atletici, i postala olimpijski šampion, a u sredu će biti nagrađena na dodeli ESPY nagrada za doprinos sportu.

“Po prvi put moje pravo JA će moći da se nađe u društvu mojih vršnjaka”, rekla je rijaliti zvezda u susret dodeli.

Povezane vesti