in

Calvin Harris i Taylor Swift besni zbog tračeva o venčanju


Par je iznerviran glasinama da će se uskoro venčati (foto: Wenn)
Par je iznerviran glasinama da će se uskoro venčati (foto: Wenn)

Izgleda da Taylor Swift i Calvin Harris ne planiraju da uskoro stanu na ludi kamen.

Prema nekim navodima, poznati DJ je imao u nameru da zaprosi plavokosu pevačicu i kupi joj prsten iz snova. Međutim, planove su mu poremetile glasine i sve češći tračevi koji navode da će se njih dvoje uskoro venčati, a zbog kojih je Taylor delovala kao da požuruje i uslovljava svog dečka.

„Njihova veza je na pravom putu, ali nigde ne žure kao što svi to misle“, rekao je izvor blizak paru za Hollywood reportrer. „Glasine o venčanju su ih oboje preplašile, a oni o tome nisu ni razmišljali. Poslednja stvar koju Taylor želi je da Calvin pomisli da ona očajnički želi da je on zaprosi. To je veoma nezgodno za oboje“, dodaje izvor.

Taylor i Calvin navodno rade na zajedničkim pesmama (foto: Instagram)
Taylor i Calvin navodno rade na zajedničkim pesmama (foto: Instagram)

Par, koji je obelodanio svoju vezu u aprilu, provodi dosta vremena zajedno i Harris je čak i imao u planu da u budućnosti  zaprosi popularnu pevačicu, i to ogormnim vereničkim prstenom na njenom omiljenom mestu. Ali postoji veliki problem, jer Swiftova ima tako mnogo omiljenih mesta od kojih on može da bira, pa je izbor suzio na Pariz ili Italiju, mada se čini da će se veridba ipak dogoditi u Nešvilu, gradu koji Taylor smatra drugim domom.

Nedavno se šuškalo o tome da njih svoje spremaju zajednički muzički projekat, a ako se u međuvremenu desi još neka srećna vest mi jedva čekamo da vidimo prsten. Ili bar da čujemo neku novu pesmu.