Calvin Harris: Istina o vezi i vrlo javnom raskidu sa Taylor Swift

Škotski DJ na naslovnici novog broja muškog magazina (foto: GQ)

Ova godina bila je burna za ljubavni život Taylor Swift – raskinula je dve veoma javno propraćene veze. Najpre je u junu prekinula sa didžejem Calvinom Harrisom, a letnja romansa sa glumcem Tomom Hiddlestonom trajala je svega tri meseca.

U oktobarskom broju magazina GQ, Harris je govorio o tome kako je na njega uticao sav taj ‘medijski curkus’ nakon raskida sa pevačicom. “Bilo je veoma teško kada je nešto takvo, što sam smatrao ličnom stvari, postalo vrlo javno”, kaže on u intervjuu za časopis. “Prekid veze i ono što je usledilo nakon nje je bilo više medijski ispraćeno od same veze. Dok smo bili zajedno, bili smo vrlo pažljivi da ne budemo deo tog cirkusa. Ona je poštovala moju odluku, jer ja nisam dobar u tome da budem poznata ličnost”.

Calvin kaže da je raskid sa Taylor burnije propraćen medijski nego sama veza (foto: Wenn)

Ali Calvin je i nakon raskida bio uključen u dramu sa Swiftovom i javno prepucavanje kada je sredinom jula objavljeno da je upravo ona napisala hit numeru This is what you came for. On je bio zatečen ovakvim javnim priznanjem, te je zato osuo paljbu po bivšoj na Twitteru, postovima koje je zatim obrisao, ali ostao je ovaj jedan tvit: “Molim te fokusiraj se na dobru stranu svog života, jer si zaslužila sjajan”.

https://twitter.com/CalvinHarris/status/753260609970417664

Harris objašnjava pritisak koji ga je doveo do ovakve reakcije na društvenoj mreži. “Ja to na Twitteru vidim kao rezultat toga što sam podlegao pritisku. Trebalo mi je malo vremena da shvatim da ništa od toga zapravo nije važno. Ja sam pozitivan tip”.

Na kraju o vezi sa Taylor, Calvin kaže: “Bila je to pogrešna situacija za oboje. Očigledno nije valjala, te se zato i završila”.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI