Search
Close this search box.

Celine Dion upala na venčanje mladog zaljubljenog para!

Uzimajući u obzir njenu fascinantnu i dugogodišnju karijeru, nema puno stvari koje Celine Dion do sada nije uradila. Međutim, ovog vikenda, legendarna pevačica odlučila je da obraduje mladi bračni par i iznenada se pojavila na njihovom venčanju u Vegasu!
Naime, komičar i TV voditelj Jimmy Kimmel odlučio je da prethodne nedelje poseti „grad greha“ , gde je snimio nekoliko kratkih skečeva za svoju emisiju Jimmy Kimmel Live, i zajedno sa Dion iznenadio je jedan novopečeni bračni par usred ceremonije venčanja u velikom gradskom teatru! Usred izricanja zaruka, otvorila se velika zavesa iza mladog para, nakon čega je uletela Celine pevajući svoj veliki hit iz 1996. godine Because You Loved Me!
Pevačica već nekoliko godina unazad boravi u Vegasu gde nastupa u svojoj koncertnoj rezidenciji, a ovog vikenda je pored velikog iznenađenja takođe proćaskala sa voditeljem o završetku svog velikog životnog razdoblja. „Napuštanje Las Vegasa ostavlja slatko-gorak ukus. Ovo nije samo završetak moje rezidencije, već i napuštanje mog doma u kome sam provela nekoliko godina svog života. Ovo znači početak novog poglavlja“ , izjavila je Celine.
2019. godina će biti poslednja u kojoj će Celine održati koncert u svojoj rezidenciji nakon više od decenije i po koliko je provela u Las Vegasu. Na radost njenih fanova, zvezda planira da izda novi album i krene na svetsku turneju, ali kako sama kaže, uvek postoji mogućnost da se u Vegas vrati. https://www.youtube.com/watch?v=zF4f1_wBtVU  

POSLEDNJE VESTI