Search
Close this search box.

Cheryl Cole se pronašla u pesmi Ariane Grande

Cheryl Cole obožava novu pesmu Ariane Grande

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Cheryl Cole obožava novu pesmu Ariane Grande

Omiljena pesma Cheryl Cole trenutno je Thank u, next od Ariane Grande i tvrdi da može da se poistoveti sa njom!

Pevačica koja stoji iza hit pesme Love Made Me Do It gostovala je u emisiji kod Ajran Timmermans na Beats 1 radiju i pričala je o svemu, od nove muzike i vremenu otkako se proslavila do njenog novog omiljenog pevača i pesme.

Omiljena pesma mi je Thank u, next“ , započela je Cheryl , Potpuno je podržavam, govori to na pravi način, u fazonu je, da kul, mislila sam da će to upaliti međutim nije, ups, dalje.“

Iskreno mislim da je to najbolji način da se nosiš sa tim stvarima. Inače ostane zarobljeno u tebi i progoni te zauvek, potrebno je ići napred, ja to znam“ , nastavila je pevačica.

Prošlo je samo četiri meseca od raskida Cheryl i Liam Payna. Tridesetpetogodišnja pevačica i deset godina mlađi pevač koji zajedno imaju sina, Bear Payna, saopštili su njihov raskid u julu 2018. godine, samo dan pre pevačicinog rođendana.

Cheryl i meni je jako žao što moramo da saopštimo tužnu vesto o našem raskidu. Naši putevi se sada razilaze” , napisao je Liam na tviteru. “

Saopštenje je stiglo nakon nekoliko meseci spekulacija o rastanku, a Cheryl se takođe oglasila tokom svog gostovanja u emisiji Table Manners. Ja već imam čoveka svog života, svog sina… ne tražim ništa drugo, taj period mog života se završio. Dobro mi je ovako” , tvrdi ona.

POSLEDNJE VESTI