Search
Close this search box.

Chris Brown: Zašto me je Rihanna razočarala?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

„Bili smo najlepši, dok smo se voleli, sad svako svoje lice krije!“ (foto: Instagram)

Mada je prošlo 5 godina otkad je pretukao svoju tadašnju devojku Rihannu, pevač Chris Brown i dalje nosi žig nasilnika, a u najnovijem intervjuu govori otvoreno o kobnoj noći koja mu je promenila život, ali i mnogim drugim stvarima.

„Naravno da se kajem zbog onoga što sam učinio, ali Rihanna i ja smo izmirili naše račune i sada je sve okej između nas. Ne znam zašto se to još uvek tiče bilo koga drugog“, izjavio je Chris, a očigledno se i RiRi slaže s obzirom na naziv duetske pesme sa njenog poslednjeg albuma Nobody’s business.

„To je greška koju više nikad ne bih ponovio, ali tada sam imao 17-18 godina, a danas imam 25 i potpuno sam drugi čovek. Ali, ipak, i dalje imam obavezan društveno-korisni rad i posećujem sudiju na svakih mesec i po dana“, otkrio je Brown, a potom nastavio svoju ispovest.

„Svi mi imamo demone iz prošlosti koji nas proganjaju, ali kada si zvezda kao ja od toga ne možeš da pobegneš jer svi imaju svoje mišljenje o tome.“

Pevač je dodao i da ne želi javno da se opravdava kako bi ganuo ljude, ali uvek je spreman da svoje emocije pretoči u sjajne pesme, a svi oni koji ga vole mogu poslušati njegove ispovesti u vidu stihova na novom albumu X.

Dalje u intervjuu Chris je priznao i da je obnovio vezu sa Rihannom kako bi joj dokazao da može da bude čovek kakvog je ona želela, kao i da ga je veoma dirnula njena briga koju je izrazila za njegovo stanje u prvom intervjuu datom nakon njene medijske ilegale.

rih-chris

Podsetimo, tada je RiRi rekla Oprah Winfrey da na sve strane sluša o tome kako treba da mrzi svog bivšeg dečka monstruma, ali da je sve što ona oseća samo briga za čoveka kog voli i kog nije mogla da prepozna te stravične večeri.

Ipak, Rihanna ga je razočarala nakon veze sa Drakeom i Brown ne sumnja da je sa njim bila samo kako bi mu se osvetila.

„Ipak smo bili mladi i grešili smo. Pretpostavljam da ćemo drugačije gledati na sve ovo kada budemo stariji i zreliji“, zaključio je Brown.

N.M./Tracara.com

POSLEDNJE VESTI