Search
Close this search box.

Da li je Kendall Jenner jedina sestra Kardashian koja nije išla pod nož?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Iako nerado pričaju o tome i neverovatne transformacije u svom izgledu pripisuju dobrim dijetama, steznicima ili šminki, mnogi su uvereni da sve pripadnice Kardashian klana mogu za svoj izgled da zahvale estetskim hirurzima. Sve osim Kendall Jenner.

Ipak, iako 21-godišnji anđeo Victoria’s Secreta izgleda najprirodnije od svih sestara (budući da nema isuviše pune usne kao Kylie Jenner ili preterano veliku pozadinu kao Kim Kardashian) brojni su oni koji, ipak, tvrde da je i Kendall nekoliko puta išla pod nož, ali da je, za razliku od svojih sestara, bila mnogo umerenija u tome.

Ove glasine su postale najintenzivnije u onom momentu kada je Jennerova rešila da se skloni sa društvenih mreža, kako ne bi postala rob istih i kako ne bi, kao njene sestre, propustila polovinu života gledajući u telefon.

Iako su mnogi sa oduševljenjem pozdravili ovu odluku mlade rijaliti zvezde, nemali je broj onih koji su u svemu ovome videli samo pokriće za sklanjanje sa lupe javnosti kako bi joj se lice oporavilo od posledica estetske hirurgije, za šta je potrebno nekoliko nedelja, odnosno baš onoliko vremena koliko je Kendall bila odsutna.

(foto: Instagram/kyliejenner)

Neki su primetili i da su njene usne bile veće, a obrazi istaknutiji, u prvom videu koji je snimila sa sestrom Kylie, što je, po njima, bio dokaz plastičnih operacija, ali ih je Kendall sve razuverila rečima:

„Nikada ne stavljam olovku za usne, pa čak ni ruž, osim crvenog kada je prilika malo svečanija. Tog dana smo bile u žurbi, pa sam pustila Kylie da me našminka, i dopalo mi se kako sam izgledala, iako to nije tipična šminka koju nosim. Zbog toga sam mnogima izgledala čudno.“

POSLEDNJE VESTI