in

Da li je to Calvin Harris posvetio novu pesmu Taylor Swift?

 

(foto: WENN)
(foto: WENN)

Nakon iznenadnog raskida Taylor Swift i Calvina Harrisa, svi sa nestrpljenjem očekujemo novi Taylorin album kako bismo čuli sve pesme koje je posvetila svom bivšem dečku. Međutim, izgleda da ju je DJ pretekao i objavio pesmu o njihovoj vezi pre nje.

Nakon duge najave Calvin je jutros izbacio svoju novu pesmu My Way. Čim su čuli reči, fanovi su domah predpostavili da je posvećena upravo Taylor Swift.

„Why wait to say, at least I did it my way? Lie awake two faced, but in my heart I understand. I made my move and it was all about you. I feel so far removed. You are the one thing in my way (Zašto čekati da kažem, barem sam uradio kako sam hteo? Ležim budan i dvoličan, ali u mom srcu razumem. Napravio sam potez i to samo za tebe. Osećam se tako daleko. Ti si jedina na mom putu)“, stihovi su kojima počinje ova pesma. Ono što je čini još ličnijom, jeste činjenica da je ovog puta producent odlučio da sam peva u njoj.

Naravno internet je poludeo jer niko nije očekivao da će se ovako nešto desiti.

„Ko je očekivao da će Calvin biti taj koji će objaviti pesmu o Taylor Swift. Mislila sam da će biti obrnuto“, „Opa, pa Calvin je upravo iskoristio Taylorin potez protiv nje“, samo su neki od komentara i tvitova koji mogu da se pročitaju.

(foto: Screenshot)
(foto: Screenshot)

Podsetimo, Calvin i Taylor su raskinuli u maju nakon 15 meseci zabavljanja, a pevačica mu je nakon samo dve nedelje pronašla zamenu.

Celu pesmu možete čuti ovde:

https://www.youtube.com/watch?v=MGaEf0CZfbQ