in

Da li su Nicole Scherzinger i Ed Sheeran u vezi?


Neobičan spoj (foto: Facebook)
Neobičan spoj (foto: Facebook)

Bivša članica grupe Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger i britanski pevač Ed Sheeran u poslednje vreme provode mnogo vremena zajedno, a izvori tvrde da su njih dvoje u vezi.

Zbližili su u proteklih nekoliko meseci i pevač smatra da su, kako on kaže, u „ranoj fazi veze“. Edov blizak prijatelj je izjavio: „Što se njega tiče, oni su već započeli vezu i on o tome priča sa prijtaljima i kolegama. Možda to ne potraje mnogo, ali definitvno su bliski“. Par se zbližio kada je Nicole priznala Edu da joj je njegova muzika pomogla da preboli raskid sa bivšim dečkom Lewisom Hamiltonom.

Dvadesetčetvorogodišnjak je prelepu pevačicu pozvao da gostuje na njegova tri koncerta u londonskoj Wembley areni, a paparaci su ih uhvatili kako piju pivo u Edovom rodnom gradu Framlinghamu, nekoliko dana nakon rasprodatih koncerata. Nicole je, takođe, uživala u susretima s Britancem, a njena drugarica je za jedne novina izjavila „Dopao joj se dejt jer je bilo ‘iskreno’, kako ona kaže“. Glasine o njihovoj navodnoj vezi su počele kada je Nicole objavila fotku s Edom sa jednog od njegovih koncerata.