Prati nas

Extra

Danas je miljenik žena, a evo kako je Burak Özçivit izgledao u mladosti

Buraka obožavaju dame širom sveta (foto: Fanpop)

Buraka obožavaju dame širom sveta (foto: Fanpop)

Burak Özçivit danas je miljenik žena širom sveta. Visok, markantan i misteriozan, 33-godišnji glumac privlači pažnju gde god se pojavi, u šta smo imali prilike da se uverimo kada je prošle godine posetio Novi Pazar i Beograd, gde su ga obožavateljke pratile na svakom koraku.

Rođen je 24. decembra 1984. godine i stekao je diplomu na Marmara Univerzitetu, na odseku za dramsku umetnost. Burak 2003. godine biva proglašen za turskog Top modela i polako započinje uspešnu manekensku karijeru. Dve godine kasnije dobio je titulu drugog najboljeg muškog modela na svetu i učestvovao je u veoma zapaženim kampanjama i revijama širom sveta.

(foto: Instagram.com/burakozcivit)

(foto: Instagram.com/burakozcivit)

U to vreme počela je i njegova glumačka karijera, najpre u filmu Musallat iz 2007. godine, a zatim i serijama. Naša publika zapazila je Özçivita kao Bali Bega u Sulejmanu, a trenutno ga gledamo kao Kemala u seriji Beskrajna ljubav.

Nekad i sad (foto: Tapatalk)

Nekad i sad (foto: Tapatalk)

Burak je na početku karijere izgledao potpuno drugačije nego danas. Obrve su mu bile kao klincu bujnije, kasnije, na početku karijere previše iščupane, a i fruzura se drastično menjala dok nije pronašao savršenu.

Pogledajte još neke od fotografija turskog zavodnika koji uskoro staje na ludi kamen sa svojom izabranicom, Fahriye Evcen.

2 komentara

2 Comments

  1. KLEOPATRA

    18. 05. 2017. at 21:56

    SJEĆATE SE TEKSTA OD PRIJE PAR GODINA DA GA JE VJERENICA UHVATILA SA MUŠKARCEM U KREVETU????

  2. Castles

    19. 05. 2017. at 10:38

    Više je on miljenik muškaraca…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top