Prati nas

Hot or not

Daniel Radcliffe dobio zvezdu na Bulevaru slavnih i prošetao novi frizuru

Mnogi su bili iznenađeni novom frizurom poznatog glumca (foto: Wenn)

Mnogi su bili iznenađeni novom frizurom poznatog glumca (foto: Wenn)

Glumcu Danielu Radcliffu ukazana je velika čast u četvrtak, kada je dobio svoju zvezdu na Bulevaru slavnih, ali njegove fanove je, uglavnom neprijatno, iznenadila njegova frizura.

On je krajem seprembra na svom Twitteru obajvio fotografiju kojom se pohvalio kako je zbog uloge morao da žrtvuje kosu. Daniel  je obrijao glavu kako bi bolje dočarao ulogu kao agenta na tajnom zadatku koji se unfiltrira u redove neo-nacističke organizacije, međutim fanovi nisu bili oduševljeni. Na Twitteru su odmah krenuli sa pitanjima “gde je nestala kosa Daniela Radcliffa” i komentarima da “sada liči na Lorda Voldemorta” ili “zlikovca iz filma o Supermenu”.

Daniel ispred svoje zvezde na Bulevaru slavnih (foto: Wenn)

Daniel ispred svoje zvezde na Bulevaru slavnih (foto: Wenn)

Međutim, glumac je delovao sasvim zadovoljno kada je u svom govoru zahvaljivao roditeljima koji su doleteli u Los Anđeles da podrže sina. 26-godišnjak je u svom obraćanju rekao da će uvek biti srećan što je tu gde je i dodao: “Mi Britanci se lako posramimo kada nas neko hvali, pa sam i ja bio zatečen, ali zatim i veoma zahvalan”. Na kraju se našalio, rekavši: “Ne znam da li sklanjaju zvezde, ali koliko god da pogrešim, neće moći da je sklone”.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Ana

    16. 11. 2015. at 12:14

    Svaka cast sto dobija uloge i mimo carobnjaka, posto neki glumci posle najvecih uloga cesto tesko dobiju nove angazmane.

    PS. Koga briga za kosu ako snima dobre filmove

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Hot or not

To Top