Search
Close this search box.

Ovo su zvezde koje su se borile sa drogom i alkoholom

Njihova borba je bila teška

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Njihova borba je bila teška

To da zvezde koriste alkohol i drogu uopšte nije novost, ali sve češće čujemo njihove iskrene ispovesti u kojima objašnjavaju kako su uspeli da se izbore sa svojim demonima.

Iako su mnogi ubeđeni da nema holivudske karijere bez gutanja raznoraznih tableta i konzumiranja alkohola koji pomaže kod anksioznosti, od koje mnoge poznate ličnosti pate, činjenica je da ova iskustva mogu mnogima pomoći.

U galeriji u nastavku pogledajte koje zvezde su se izborile sa drogom i alkoholom i sada žive potpuno trezne. Klikni na strelicu za narednu ličnost.

Eminem

Uspeo da se izbori

Eminem je trezan od 2007. godine, ali prošao je kroz pakao dok nije došao do tog stadijuma. Nakon korišćenja raznoraznih droga, reper se predozirao, što mi je bio alarm da prestane sa drogiranjem i potraži pomoć.

Demi Lovato

O demonima je pevala u pesmama

Da je Lovato zavisnica saznalo se 2010. godine, kada je završila na rehabilitaciji nakon što je udarila igrača. U martu je proslavila 6 godina kako je trezna i jedna je od glasnijih ličnosti u Holivudu koje se bore protiv bolesti zavisnosti. Ipak, u singlu Sober koji je objavila pre mesec dana, otkrila je da je poklela i probala alkohol nedavno. „Imala sam svu pomoć na raspolaganju, ali nisam je htela. Na kraju shvatite da vam više nije zabavno ako to radite sami,“ izjavila je svojevremeno.

Ubrzo nakon toga, pronađena je predozirana u svom domu i navodno je jedva spašena. Od tada se ne pojavljuje u javnosti.

Zac Efron

Slava ga je slomila

Efron je okusio slavu sa 19 godina, kada se probio mjuziklom Srednjoškolski mjuzikl. Teret nije mogao da nosi, pa je pomoć potražio u alkoholu, zbog čega je još 2014. počeo da posećuje sastanke Anonimnih alkoholičara. „To mi je mnogo pomoglo, osećao sam se lakše u sopstvenoj koži,“ rekao je on.

Bradley Cooper

Godinama trezan

Filmska zvezda ne koristi droge od 29 godine života. „Da sam nastavio tako da živim, sabotirao bih ceo svoj život,“ izjavio je 2013. za magazin GQ.

Matthew Perry

Ne seća se Prijatelja

Zvezda serije Prijatelji imao je problema sa zabranjenim supstancama do te mere da se gotovo ne seća tri godine snimanja serije, no trezan je otkako je išao na odvikavanje krajem devedesetih. „Najviše sam ponosan na činjenicu da bih mogao da pomognem neznancu koji tvrdi da ne može da prestane da pije. Da, možeš,“ rekao je svojevremeno.

Daniel Radcliffe

Bio je pijani čarobnjak

Glumac koji se proslavio ulogom Harryja Pottera u istoimenoj franšizi, rekao je da tokom snimanja poslednjih filmova imao problema sa alkoholom i da je pijan snimao neke scene. No, od 2010. godine nije okusio alkohol. „Bojao sam se da komuniciram sa ljudima, pa sam birao da sedim u stanu i pijem sam. Onda sam se pogledao u ogledalo: imao sam 20 godina i to nisam bio ja. Ja sam zabavna, ljubazna osoba koja je postala nepristojni smarač. Dugo su mi ljudi govorili da imam problem, ali sam morao to sam da shvatim,“ rekao je.

Ben Affleck

Borba i dalje traje

Glumac se godinama bori sa zavisnošću, a 2017. godine prijavio se u centar za rehabilitaciju, ali je to bio samo deo njegove borbe. „Ovo nije laka bitka, već traje čitavog života. Njegov fokus je porodica i ozdravljenje kako bi bio sa voljenima,“ rekao je svojevremeno izvor blizak glumcu.

Macklemore

Pomogla mu je porodica

Macklemore je prvi put završio na odvikavanju sa 25 godina, o čemu je repovao u pesmama, ali je poklekao nakon uspeha albuma The Heist iz 2012. godine. Ponovo se posvetio trežnjenju kada je njegova žena ostala trudna sa prvim detetom.

Eva Mendes

Ponosna na sebe i druge

Eva Mendes je na odvikavanju bila 2008. godine i od tada je trezna. „Ponosna sam na sve ljude koji su odlučni i hrabri da se suoče sa demonima i ozdrave,“ rekla je u intervjuu 2017. godine. „To je pitanje života i smrti.“

POSLEDNJE VESTI