Danijela Vranić: Bila sam katastrofa, žena slon!

Nekada je izgledala ovako... (foto: Alo!)
Nekada je izgledala ovako… (foto: Alo!)

Danijela Vranić je uspela da smrša 30 kilograma i da vrati figuru od pre tri godine. Kaže da se pored problema sa štitnom žlezdom teško borila i sa debljinom, ali i psihičkim problemima.

„Sad dobijam komplimente i od žena i od muškaraca. Objašnjavam ljudima da sam sad druga osoba i da su uglavnom zdravstveni problemi krivi što sam u jednom trenutku postala žena slon. Teško umem da opišem kako sam osećala, da sam bila u katastrofalnoj situaciji, strašno nesrećna i teška sama sebi. Verujte mi da su tu najmanje bitni kilogrami, bitna je psiha. A meni nije bilo dobro, osećala sam teskobu, kao da sam u zatvoru. Odricanje od hrane je bio najmanji problem, koliko su mi bile teške misli,“ priča Danijela Vranić za Blic.

Problemi sa kilogramima koji su joj vrlo teško pali u uglavnom su bili posledica lošeg rada štitaste žlezde.

„Sama sa sobom sam se osećala loše, a kamoli kad treba da izađem među ljude. Problem na problem se nadovezivao i delovao je kao da sam u bezizlaznoj situaciji. Snaga volje je u svemu najbitnija i podrška okoline. Ali, najbitnije je da sam sa sobom rešiš. Ne znate šta problemi sa štitnom žlezdom mogu da vam donesu, meni su priredile pakao. Na sreću, izašla sam kao pobednik jer mi je lekar pogodio terapiju. U sprezi sa teretanom i regulacijom ishrane moji problemi su počeli da se rešavaju, jedan po jedan,“ opisuje ona.

Sada se sredila, fizički i psihički (foto: Puls)

Pevačica otkriva da želi da pronađe supruga i da se ostvari kao majka uskoro.

Redakcija Tracara.com

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI