David Arquette pijan nazvao radio i pričao o bivšoj ženi!

Što trezan misli, pijan govori?
Što trezan misli, pijan govori?

 

Postoje stvari zbog kojih zažalite nakon dobrog provoda i hektolitara alkohola. Svi se mahom kajemo što u pijanom stanju imamo mobilni telefon kraj sebe, pa pozovemo bivšeg/bivšu i pustimo joj neku pesmu, ili mu/joj napišemo srceparajuću SMS poruku. A onda ujutru sledi otrežnjenje i kajanje… :)

Ipak, ako vam je za utehu, postoje i oni koji u pijanstvima idu korak dalje. Uzmimo za primer glumca David Arquetta, koji je u pijanom stanju pre par dana nazvao radio i govorio o svojoj bivšoj supruzi Courtney Cox.

“Ona je s nekim ko je voli i stalo mu je do nje. To mi je jedino važno”, rekao je David i time potvrdio spekulacije tabloida da Courtney ima novog dečka.

Međutim, tu nije bio kraj njegovim ispadima iskrenosti. Želeo je da slušaocima ispriča svoje viđenje Boga. “Svi smo mi Bogovi na svoj način. Svi smo kapljice Boga. Cela igra je da zabavimo Boga. Bog nas je sve stvorio. Bog je ljubav. To je najbolje osećanje…”, poručio je 49-ogodišnji glumac, nakon čega se izvinio ako je nekog povredio i poručio da ide da se otrezni.

“Ovo nije prvi put da vas zovem. Izvinjavam se ako sam nekoga uvredio. Mrtav sam pijan i idem da se otreznim.”

Recite nam, koja je najgora stvar koju ste uradili u pijanstvu?

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti