Courtney Cox ponovo ispred zgrade iz serije „Prijatelji“

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Courteney Cox oduševila je fanove novim videom na instagramu, u kojem je otišla u posetu zgradi u Njujorku ispred koga su snimani kadrovi za kultnu seriju Prijatelji!


Naime, Courtney je odlučila da se priseti starih dana na snimanju i posetila je zgradu u Njujorku, ispred koga su snimani neki od kadrova za jedan od najpopularnijih sitkoma svih vremena.

Iako se glavne scene nikada nisu odigrale u stanu u zgradi, već na setu u Los Anđelesu, za glumicu je ovo ipak bila „velika stvar“ i iskoristila ju je kao svoju prvu objavu na instagramu koji je otvorila uz pomoć Ellen DeGeneres prilikom gostovanja u nedavnoj emisiji.

Laku noć društvo, idem kući“ , napisala je zvezda ispod videa, na koji je namontirala i jedan od songova iz serije.

https://www.instagram.com/p/BvQbURkAork/?utm_source=ig_embed

Iako bi javnost volela da vidi nastavak serije, ili da barem dobije dugomotražni film o kome se dugo spekulisalo, režiserka originalne priče, Marta Kauffman tvrdi da se to ipak neće desiti.

Postoji nekoliko razloga za to, a jedan je taj da je radnja serije i njihova priča pripadala jednom trenutku u vremenu. Ti ljudi više nisu porodica i nisu prijatelji. Kada bi ih ponovo smestili zajedno, svi bi bili tu, ali bi bilo prazno, nekako bez duše“ , objasnila je ona.

POSLEDNJE VESTI