Search
Close this search box.

Slučaj zlostavljanja na poslu: Oglasila se Ellen Degeneres

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Voditeljka Ellen Degeneres, koja stoji iza emisije „The Ellen Show“, postala je predmet istrage nakon brojnih tvrdnji njenih zaposlenih o zlostavljanju na radnom mestu. Mary Connelly, Ed Glavin, Andy Lassner producenti su koji su dobili najviše optužbi.

“Problem je što troje izvršnih producenata koji su nadređeni svim tim ljudima maltretiraju ljude i zlostavljaju ih na njihovom radnom mestu. Oni smatraju da svi koji rade za ‘The Ellen Show’ treba da se osećaju najsrećnije na svetu i ako neko nije zadovoljan, da će ga lako zameniti jer svi žele taj posao”, otkrio je jedan od anonimnih izvora.

“Ako želi da ima svoju emisiju koja nosi njeno ime, trebalo bi da se više angažuje da vidi šta se zapravo događa oko nje. Mislim da joj producenti govore da je sve u najboljem redu, a ona im veruje”, otkrio je.

Ni sama Ellen nije nevina, makar tako tvrde zaposleni.

Naime, oni sve sve više iznose tvrdnje da kada Ellen prođe ne smeju da je pogledaju u oči, niti da joj se obrate, kao i o njenom toksičnom ponašanju. Oni su rekli da su, naime, upozoreni da ne smeju da je gledaju.

A nakon što je pokrenuta istraga Ellen je svim zaposlenima poslala pisma u kojima im se izvinjava zbog problema.

“Svi moramo da vodimo računa kako naše reči utiču na druge i veoma mi je drago što su ovi problemi isplivali i što su mi predočeni”, kaže Ellen u pismu.

Ona je napisala i da je prvog dana emitovanja emisije rekla da će ovaj šou biti “mesto sreće”.

“Rekla sam da niko nikada neće podići glas, a prema svima će se postupati sa poštovanjem. To očigledno nije slučaj i veoma mi je žao zbog toga.”

“Ljudi koji rade za mene i sa mnom očigledno su napravili lažnu sliku o meni, govore pogrešne stvari u moje ime i to mora da prestane”, navela je ona.

Ellen je istakla i da je ponosna na ekipu:

“Mnogo mi je drago što donosimo radost i pomoć svetu, želim da svi koji gledaju našu emisiju i svi koji rade na njoj budu srećni. Mnogo mi je žao zbog onih koji nisu doživeli to.”

Internu istragu pokrenula je grupa za odnose sa zaposlenima vlasnika “WBTV-a” i “Warner Media” grupe i oni su u ovom trenutku istrage istakli da će morati da dođe do promene nekoliko kadrova kako bi se situacija popravila.

Emisija je sa emitovanje počela u septembru 2003. godine i do sada je imao 17. sezona i više od 2.700 epizoda, a svakog dana je najgledanija u svom, dnevnom terminu.

POSLEDNJE VESTI