Search
Close this search box.

Voditeljka opet na udaru: Snimanje njene emisije upoređuju sa „radnim logorom“

Foto: Screenshot

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Foto: Screenshot

Jedan od nekadašnjih zaposlenih kod Ellen Degeneres, izneo je nove optužbe protiv voditeljke, govoreći kako je atmosfera kod Ellen bila neverovatno frustrirajuća.

Kako je rekao za američke medije, ljudi su se uglavnom zadržavali tek par nedelja ili meseci, a Degeneres ih je maltretirala bez pravog povoda.

Nekada najfinija voditeljka na svetu, poslednjih par meseci proživljava teror zbog optužbi da je godinama maltretirala svoje zaposlene.

Vesti o mobingu u njenom TV studiju proširile su se svetom i postale veliki problem čak i za njenu produkcijsku kuću WarnerMedia, koja je pokrenula i zvaničnu istragu protiv voditeljke.

Kako se ceo slučaj dodatno rasplamsava, a javnost dobija sve više detalja u vezi navodnog problema, Daily Mail u novim tekstovima donosi svedočanstva nekadašnjih zaposlenih koji tvrde da je atmosfera kod Ellen bila kao da se nalaze u “radnom logoru”.

Jedan od zaposlenih ispričao je da ih je Ellen kažnjavala za svaku sitnicu. Primera radi, odbila bi im od plate ukoliko pena od kafe nije bila onakva kakvu je ona zamislila tog jutra.

Navodno je ostavljala “zamke” po svojoj kancelariji – kutiju šibica ispod jastuka, kako bi proverila da li su počistili i taj deo prostorije. (Vesti Online)

POSLEDNJE VESTI