Prati nas

David i Victoria Beckham razvod demantovali crvenim tepihom

Extra

David i Victoria Beckham razvod demantovali crvenim tepihom

I dalje srećni Shutterstock

David i Victoria Beckham bili su par o kome se pričalo na crvenom tepihu žreba za utakmice Lige šampiona i dodele sportskih nagrada, koje su u Monaku održane juče.

Poznati dvojac, koji je u braku 19 godina, nije viđen zajedno na događaju tri godine, još otkako su se u novembru 2015. godine pojavili na dodeli Britanskih modnih nagrada.

Zbog toga je četrdesettrogodišnji fudbaler odabrao idealno odelo za ovu priliku, dok je njegova godinu dana starija surpuga blistala u crnoj haljini i štiklama.

Ovo je ujedno bila i važna noć za Davida. Sportista je dobitnik Nagrade predsednika UEFE za 2018. godinu, a pristunima se obratio. “Sjajno je biti na okupu sa najboljim sportistima. Zbog toga sam veoma počastvovan što sam ovde, što sam deo ovog posebnog događaja,” istakao je Beckham. Predsednik UEFE Alexander Čeferin Beckhama je nazvao “istinskom fudbalskom ikonom svoje generacije.”

Blistaju zajedno, iako nema osmeha Shutterstock

Upravo zbog činjenice da ih nije bilo u javnosti, britanski mediji s vremena na vreme prenesu priču da je brak Beckhamovih, koji imaju četvoro dece u krizi. No, dovoljno je baciti pogled na njihove profile na društvenim mrežama kako bi se shvatilo da je u pitanju samo – trač.


2 komentara

2 Comments

  1. Predrag

    31. 08. 2018. at 19:02

    Jadni njeni prsti u ovim sandalama!

  2. noname

    31. 08. 2018. at 21:57

    Ne daj boze da se oni razvedu

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top