Dečak iz serije ‘Svi vole Rejmonda’ počinio samoubistvo

Televizijska porodica Barone tokom prve seyone emitovanja (foto: profimedia)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Televizijska porodica Barone tokom prve sezone emitovanja (foto: profimedia)

Sawyer Sweeten, jedan od dečaka koji je glumio u seriji Svi vole Rejmonda, počinio je samoubistvo u četvrtak ujutro.

Tragičnu vest potvrdila je medijima njegova sestra  Madylin Sweeten, koja je i u seriji glumila sestru blizanaca, Ally. Glumac, koji je sledeće nedelje trebalo da napuni 20 godina, navodno se upucao u Teksasu, dok je bio u poseti članovima porodice.

“Ovog jutra u mojoj porodici dogodila se velika porodična tragedija. Potpuno smo skrhani zato što je naš voljeni brat, sin i prijatelj oduzeo sopstveni život”, izjavila je Madylin nakon tragičnog događaja.

Blizanci Sawzer i Sullivan sa sestrom Madylin (foto: Wenn)Sawyer Sweeten i njegov brat blizanac Sullivan imali su jednu godinu kada su zajedno sa sestrom izabrani na kastingu za seriju Svi vole Rejmonda, inspirisanu stvarnim životom glumca Ray Romana. Imali su 10 godina kada se serija završila 2005. Godine posle 9 sezona i od tada su uglavnom bili van dešavanja u Hollywoodu. Romano je rekao da je bio “šokiran i užasno pogođen” ovim tragičnim događajem i dodao: “Bio je divno i slatko dete i srce mi se cepa zbog njega, njegove porodice i prijatelja u ovim teškim trenucima.”

POSLEDNJE VESTI