Prati nas

Deniz Baysal iz hit serije ‘Ćerke’ ostala trudna, ali dečko neće da je ženi

Vesti

Deniz Baysal iz hit serije ‘Ćerke’ ostala trudna, ali dečko neće da je ženi

Glumica će zbog trudnoće napustiti voljenu seriju

Deniz igra Ninsan u voljenoj turskoj seriji Temiz Magazin

Turski mediji već neko vreme prenose da je zvezda serije Ćerke Deniz Baysal, koja je u vezi sa muzičarem Barış Yurtçujem trudna. Par još uvek nije demantovao ove glasine, pa se pretpostavlja da su tačne. Međutim, to ne znači i da će uskoro biti i venčanje.

Naime, kako prenose turski mediji, popularna glumica je odmah nakon saznanja da je u drugom stanju počela da vrši pritisak na dečka da je zaprosi. Međutim, njemu se ideja braka ni malo ne sviđa jer želi da uživa u  momačkom životu i ne vidi problem u tome da glumica rodi njegovo dete van braka.

”On nije čovek koji trpi pritiske. Voljan je da prizna dete kao svoje, ali brak nije u njegovim planovima. Bar ne za sada. Poludeo je kada je Deniz pred novinarima rekla da očekuje prosidbu, a naročito ga je razbesnelo uplitanje njene porodice u njihov odnos’‘, izjavio je izvor blizak paru.

Da stvar bude još gora, mediji čak predviđaju i raskid ovog para, jer muzičar namerno zakazuje nastupe i koncerte onih dana kada Deniz nema snimanja za seriju. Čak je i sam par nedavno potvrdio da se ne viđaju kao nekada.

Inače, već su počele priče i da će Deniz zbog trudnoće napustiti voljenu tursku seriju i da, ukoliko bude bilo treće sezone, ona sigurno neće biti deo nje.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top