Prati nas

Vesti

Deniz Baysal iz hit serije ‘Ćerke’ ostala trudna, ali dečko neće da je ženi

Glumica će zbog trudnoće napustiti voljenu seriju

Deniz igra Ninsan u voljenoj turskoj seriji Temiz Magazin

Turski mediji već neko vreme prenose da je zvezda serije Ćerke Deniz Baysal, koja je u vezi sa muzičarem Barış Yurtçujem trudna. Par još uvek nije demantovao ove glasine, pa se pretpostavlja da su tačne. Međutim, to ne znači i da će uskoro biti i venčanje.

Naime, kako prenose turski mediji, popularna glumica je odmah nakon saznanja da je u drugom stanju počela da vrši pritisak na dečka da je zaprosi. Međutim, njemu se ideja braka ni malo ne sviđa jer želi da uživa u  momačkom životu i ne vidi problem u tome da glumica rodi njegovo dete van braka.

”On nije čovek koji trpi pritiske. Voljan je da prizna dete kao svoje, ali brak nije u njegovim planovima. Bar ne za sada. Poludeo je kada je Deniz pred novinarima rekla da očekuje prosidbu, a naročito ga je razbesnelo uplitanje njene porodice u njihov odnos’‘, izjavio je izvor blizak paru.

Da stvar bude još gora, mediji čak predviđaju i raskid ovog para, jer muzičar namerno zakazuje nastupe i koncerte onih dana kada Deniz nema snimanja za seriju. Čak je i sam par nedavno potvrdio da se ne viđaju kao nekada.

Inače, već su počele priče i da će Deniz zbog trudnoće napustiti voljenu tursku seriju i da, ukoliko bude bilo treće sezone, ona sigurno neće biti deo nje.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top