Prati nas

Video

Detalji neobične prosidbe Kourtney Kardashian

Scott i Kourtney su devet godina bili u vezi i imaju troje dece (foto: E!)

Scott i Kourtney su devet godina bili u vezi i imaju troje dece (foto: E!)

Scott Disick otkrio je tajnu koju je godinama čuvao.

U narednoj epizodi rijalitija U korak sa Kardashianovima, Scott je razgovarao sa Kim Kardashian i Khloe Kardashian o putovanju sa Kourtney Kardashian i njihovo troje dece u Aspen, otkrivši da je sjajno što je porodica ponovo zajedno. “Pre godinu dana naš odnos je došao do tačke kada nije želela ni da razgovara sa mnom. Tako da je ovo divno”.

Kim je zatim Disicka pitala da li je Kourt ikada otkrila da je on kupio prsten kojim je hteo da je zaprosi. On je odgovorio da jeste, a reč je o prstenu koji je Khloe pronašla u nekadašnjem domu Kourtney i Scotta.

Međutim, to nije bio jedini verenički prsten koji je 33-godišnjak kupio bivšoj devojci. Nedavno joj je ponovo poklonio skupoceni dijamantski prsten, ali njena reakcija nije bila očekivana. “Bio je to zaista lep, kul Lorraine Schwartz prsten i morao je da ga vrati”, otkrila je Kim.

Scott je zatim to potvrdio i izjavio da ‘misli da je pitao Kourtney da se uda za njega’. “Mislim da nikome nismo rekli o tome. Bilo je veoma slatko, ali kasnije smo se uplašili zbog reakcije medija i svega ostalog i rekli smo: ‘Hajde da sklonimo prsten i da o tome razgovaramo drugi put’. Ali nikada više nismo pričali o tome”, otkrio je Scott u rijalitiju.

 

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top