Devojko, šta sa tobom nije u redu?! Takmičarka odbrusila Karleuši, ova napustila emisiju

Nakon skandala koji je izbio zbog diskvalifikacije Vanje KneževićJelena Karleuša ne prestaje da bude oštra u “Zvezdama Granda”.

Sinoć je komentarisala takmičarku Marina Radosavljević koja se predstavlja kao Maky, i nimalo ju je nije poštedela kada su u pitanju kritike – zasmetalo joj je “Y” u njenom imenu, kao i haljina koju je imala na sceni.

“Ta haljina austrijske mlekarice ti je baš legla”, poručila je prvo Ana Bekuta takmičarki kroz šalu, ali Jelena, očekivano, nije bila tako blaga.

Kada je Ana rekla takmičarki da misli da može da dođe do finala, Jelena  je počela da vrišti od smeha, na čemu su joj ostali članovi žirija zamerili, a potom je počela sa svojim izlaganjem i obrazložila zašto Marina od nje nije dobila glas.

“Marina, uopšte nije problem u tvom pevanju. Ali šta, devojko, sa tobom nije u redu? Moram da te pitam… Zar ti ne zvuči u startu Marina Radosavljević Maky – sa ipsilon – da nešto nije u redu?! Kakva Maky, bre?! U 2021. godini ne možeš to da budeš, imamo Viki, nije ona VikU… Zar ti već u startu ne zvuči da ništa napraviti nećeš?! Pogledaj kako si se obukla! Imaš li Instagram, imaš li moj Instagram?! Gledaj, pitaj, traži savet!”, vikala je Karleuša.

“Pratim, ali ne mogu toliko da se razgolitim”, odgovorila joj je takmičarka.

“Nije poenta u skidanju, nego u dobrom ukusu. Ja sam jedina gola žena u Univerzumu koju stalno proglašavaju za najbolje obučenu”, a takmičarka ju je potom pitala kako misli da bi trebalo da bude  obučena.

“Devojko, ne možeš da pevaš “Zašto mi srce rani” i “Leti, leti, bijeli golube” obučena tako! To je šund! I da budeš Maki sa ipsilon!”, vikala je Jelena.

“Nije poenta u goloj gu*ici, poenta je u magiji! Ja ću vas sad napustiti, jer ne mogu da slušam dalje”, rekla je Jelena, uzela torbicu, okrenula se i otišla.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.