Prati nas

Extra

Dijana Milojković i Stefan Karić progovorili prvi put o raskidu

Mnoge je uzdrmala vest da su raskinuli Stefan Karić Dijana Milojković, bivša misica koja je obolela od kancera, nakon čega se posvetila inspirisanju svih onih koji prolaze kroz isto da nastave dalje.

Podsetimo, Stefan je bio najveća Dijanina podrška kroz sve ove godine, te je tako obrijao glavu zajedno sa njom i istetovirao njen lik.

Međutim, u javnosti se pre dva dana pojavila vest o njihovom raskidu, što su oboje potvrdili činom brisanja svih zajedničkih fotografija sa društvenih mreža, ali su demantovali tračeve o uzrocima raskida koji su navodno ležali u tome što je Karić varao Milojkovićevu.

“Neću mnogo da se pravdam, ionako me niko ništa i ne pita. Samo ću reći da je nikada u život nisam prevario! Vaše je da pišete, njihovo je da vam veruju, a naše je da znamo kako jeste”, izjavio je Stefan za Kurir, a dok je Dijana poručila da ne želi da govori o tome, ali da su ona i njen bivši dragi ostali u dobrim odnosima.

7 komentara

7 Comments

 1. Marjan

  18. 05. 2017. at 17:04

  Nije lako boriti se za zivot. Bio sam na JAhorini kada su bili zajedno i u ljubavi. Kada je Dijana na skijanju polomila ruku, svi su plakali, bilo je strasno. Neka joj Bog da snage da ozdravi, bice ljubavi za oboje

 2. Dzo

  18. 05. 2017. at 17:50

  Marjane ona je ozdravila hvala bogu! Borila se protiv raka i uspela je, nije vise bolesna… tako da ne znam kakve veze ima polomljena ruka sa ovim

 3. Kacar

  18. 05. 2017. at 21:32

  Dzo ima li nekog ko se izlečio od kancera? Ovaj mali ce sada da od sebe da pravi žrtveno jagnje.

 4. Bogojevic

  18. 05. 2017. at 21:36

  Predivna i hrabra devojka, daje snagu i veru svima koji su oboleli od ove opake bolesti. Prva je koja je otvoreno progovorila o bolesti. Ozdravi!!!

 5. Bogojevic

  18. 05. 2017. at 21:43

  Kad je čovek u nevolji svi ga napuštaju. Mozes ti i sama lepotice. Zasluzujes mnogo vise i bolje i od ljubavi i od zivota.

 6. Natasa

  19. 05. 2017. at 10:27

  Da je vredelo trajalo bi. Neka devojka izadje iz ovog pakla svi navijamo za ozdravljenje. Ljubav ce doći sama,

 7. Nina

  19. 05. 2017. at 17:11

  Tako mi ke zao zbog njih,bili svima uzor,vjerovala sam da ta prava ljubav (dok kraja zivota) postoji zbog njih,ako je istina da je Stefan prevario….ili varao …svejedno…mogu mu samo poruciti da prava ljubav se desi samo jednom,nadam se da ti se isplatilo,sretno oboici

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top