Dina i Lindzi Lohan: Pogrešno smo shvaćene!

Ukoliko bi trebalo da se dodeli nagrada za najproblematičniju poznatu porodicu, Lohanovi su bez konkurencije. Brojni skandali pratili su ih proteklih godina. Od svih njih, može se reći da je Lindzi na najvećem gubitku, jer joj se smešila divna karijera i živela je američki san. Ali… u jednom trenutku sve se preokrenulo. Slatka mala Lindzi preko noći je postala vrlo problematična devojka.

„Ne izlazim kada radim“, izjavila je Lindzi u nedavnom intervjuu američkim medijima, ističući da njeni svima dobro poznati provodi nisu nimalo neobični jer dodaje:

„Imam 23 godine i dozvoljeno mi je da se tako ponašam.“

Njena majka, Dina, se složila, dodajući

„Svi mladi izlaze. To je normalno u tom uzrastu.” Hmm, da li ovako treba da zvuči izjava majke, čija je ćerka javno priznala da ima probleme sa drogom i alkoholom?

Problematična zvezda izjavila je da fanovi ne treba da brinu:

„Dobro sam. Srećna sam i radim. Sada sam okružena divnim prijateljima. Znate, mnogo ljudi sam izbacila iz svog života.” Mama Lohan podržava svoju ćerku: „Pogrešno smo shvaćene. Kada pročitam članke o nama, ubijaju me jer glasine nisu istinite. Često zaplačem. Lindzi ima najveće srce na planeti.”

Možda bismo zaista poverovali u sve ovo da Lindzi nije, par dana nakon objavljenog intervjua, ponovo uslikana mrtva pijana. Da stvar bude gora, u provod je išla sa svojom mamom.

Foto: Wire Image

Povezane vesti

Back to Top