Prati nas

Muzika

Dino Merlin surovo iskren o današnjoj muzičkoj sceni: ‘Talenta ima sve manje’

View this post on Instagram

A post shared by Dino Merlin (@dinomerlinofficial) on

Iako su se trendovi u muzici drastično promenili, stari hitovi Dine Merlina se i dalje slušaju i vole. Iako se mnogima ne sviđa pravac u kojem je krenula muzička industrija, niko ne može poreći da su današnji hitovi i te kako slušani u celom region. A Dino je bez dlake na jeziku prokomentarisao šta tačno misli o novom žanru.

‘’Danas se publici prezentuje po dve hiljade pesama. Ljudi snimaju, stavljaju na društvene mreže, i u takvom vremenu živimo. Danas u poslu koji ja radim, gde se talenti jako brzo smenjuju, velika je sreća i treba puno toga činiti da ostaneš tu gde jesi. Nekad kad sam počinjao, pa i sad, trebalo je da budeš autentičan i prepoznat od publike kao neko ko je zanimljiv i privlači pažnju’’, izjavio je pevač tokom gostovanja na televiziji Pink.

Kakvo vi mišljenje imate o današnjoj muzici?

3 komentara

3 Comments

 1. Edgar

  17. 07. 2017. at 13:32

  Balija se javio. Pokrao je pola pesama koje je podpisao kao svoje. U BiH je poznat kao najomraženiji muzičar, jer je sam sebi olaćao sva autorska prava (podsećam, balija Merlin je predsedavajući u agenciji za Zaštitu muzičara).

 2. Ffgf

  17. 07. 2017. at 14:34

  @edgar jesi ti dobar.. Nije covjek najomrazeniji.. Cak stavise jedini koji uvijek napuni svaku arenu gdje god da se nalazi i on je jedini koji moze reci ovo sto je i rekao.. jer je covjek poseban

 3. Sunny

  17. 07. 2017. at 14:53

  E ovaj o #autentičnosti” kompententan držati slovo kao i Nata o “moralu” pravom lažnom ne bitno. Nema ona vesela pojmašta je to. Nego ovaj rame uz rame sa Krljom u broju plagijata s tim što bašaJrlja ipak nije ima prijatelje najbolje za ratne zločince kao on Prazinu i Delalića sa kojim je rat proveo. Krki ne zna da peva ali brate čista obraza diđe u onu mahala sarajevsku i pokaže im dupe u svoj velučini :) A on tri Arene, neda srpsku zastavu, napravio Aliji pesmu, plagijator koji je vređa i Srbiju i Srbe a završio medresu. Za ine koji ne znaju verska islamska škola. Posti sav Bajram a mrzi? Ali bre foleru možeš srbijance ložiti naivne i pare im uzimati. Dijaspora i sarajlije znaju kakav si. I da. Da nije bilo rata NIKADA NE bi bio ovo što je danas. NIKADA. Zelenim beretkama i Aliji da se zahvali na ovom sad. Inače pošti sam realna žena čak i na svoju štetu priznajem da je u pravu za većinu stvari i da mi se sviđa zadnji album :) Ali nema on kredibilitet da priča o AUTENTIČNOSTI i pravdi. Tačka!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Muzika

To Top