Dobio je četiri ‘Da’: Žiri X Factora zanemeo nakon nastupa Slavka Kalezića

(foto: Instagram/Screenshot)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Instagram/Screenshot)

Ceo region je pre par meseci skeptično reagovao kada je saznao da će se Slavko Kalezić takmičiti u X Factoru UK. No čini se da je predstavnik Crne Gore na Evroviziji ove godine pozitivno šokirao članove žirija veoma interesantnim nastupom. A nakon kratke najave, konačno smo dobili i ceo snimak Slavkove audicije.

Jedan od članova žirija Louis Walsh, momentalno je prepoznao Slavka čim je ušao u prostoriju. Kako je otkriveno Walsh je upoznao crnogorskog umetnika, kako sebe voli da naziva, u Ukrajni na Evroviziji, gde je u njemu momentalno video potencijal za ovo takmičenje.

„Video sam ga u bekstejdžu i rekao mu: ‘Treba da se prijaviš za X Factor, rekao je Louis Walsh.

Slavko je za žiri pripremio pesmu End of Time od Beyonce. Svojim nastupom je uspeo da šokira sve za stolom, naročito Simona Cowella, koji je skeptično posmatrao Slavkov preformans.

„Slavko, mogu iskreno da kažem da nikada nisam video niti čuo ništa slično“, poručio mu je Simon na kraju, dok je Louis Walsh dodao: „Možda nisi najbolji pevač, ali si jedan od najboljih izvođača“.

Slavko je dobio dozvolu žirija da nastavi sa takmičenje, a da li će steći svetsku slavu ka kojoj teži vidićemo u narednom periodu.

POSLEDNJE VESTI