in

Đokovićev brat već 10 meseci u vezi sa pevačicom?


Teodora Džehverović i mlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe već deset meseci tajno uživaju u ljubavi.

Pevačica je navodno do pre četiri meseca bila u nekakvoj vezi sa manekenom Anđelom Rankovićem, kojeg smo nekoliko puta i uhvatili kako izlazi iz njene zgrade.

Ova vest je iznenadila sve, a naročito prijatelje Đokovićeve bivše devojke Tijane Ralić, koja živi u Milanu, a sa kojom je proveo četri i po godine jer je delovalo kao da će se pomiriti.

“I Teodora i Đorđe su krili vezu kao zmija noge. Bilo je nekih nagađanja, ali su oboje to negirali najstrašnije. Ipak, kockice su se složile, ali oni i dalje ne žele da pričaju o tome. Činjenica je da su vezu započeli još u oktobru prošle godine. Đorđe je tad bio sam,“ počinje izvor.

„On je sa bivšom devojkom Tijanom vezu okončao sredinom leta 2019. ali su i njegovi i njeni prijatelji bili ubeđeni da će doći do pomirenja jer su skoro sve vreme bili u kontaktu. Ali je sada jasno zašto se to nije desilo”, priča za Svet izvor blizak paru i nastavlja:

“Pretpostavljam da je jedan od razloga bio i taj što Teodora nije sasvim rasčistila sa Anđelom. Oni su se mirili, raskidali, pa ponovo mirili, ipak ostalo je nejasno zato nije stavila tačku na tu priču kada je započela vezu sa Đokovićem, kao i šta je govorila jednom i drugom.“

„Verujem da Ranković nije ni znao da je u celoj priči sad i Đorđe, dok je verovano Novakovom bratu govorila da je raskrstila sa Anđelom, te da novine lažu, a snimci koji su s vremena na vreme objavljivani na televiziji od ranije. Iskreno, pitanje je kako će i njihove porodice reagovati kada saznaju,“ kaže izvor.

„Teodorini roditelji će verovatno aminovati celu priču, dok za Đokoviće još ne znamo. Za sada, oboje se dalje drže toga da na ovu temu ništa ne komentarišu, ili ako baš moraju, onda da to što žustrije demantuju. Zapravo, Teodora, pošto se mlađani Đoković retko kad oglašava”, završio je priču izvor za SVET.