Procureo snimak Teodore Džehverović, širi se TikTokom: Pevačica u haosu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Teodora Džehverović – snimak procureo, pevačica u haosu, ne zna šta će da radi! Kako Kurir prenosi, čovek koji je nekada sarađivao sa pevačicom preti joj objavljivanjem snimka odnosa, a sve zbog toga što je raskinula saradnju s njim.

Kako se navodi, taj čovek je već objavio audio snimak, na kojem se čuje pevačicin glas tokom se**ualnog odnosa, pa je ona poslednjih dana u velikom strahu šta će se desiti jer se uverila da je spreman na sve, piše Kurir.

Teodora Džehverović: snimak procureo

Privatni video Teodore Džehverović osvanuo je na nekoliko TikTok profila.

Na jednom od njih u opisu stoji da se na njemu čuju Teodora i košarkaš Partizana Matijas Lesor, s kojim je nedavno dovođena u vezu. Ipak, tu se ne čuje ništa osim navodnog Teodorinog glasa.

Lesor je, kako prenosi Kurir, u celu priču umešan ni kriv ni dužan, pošto se na navodnom snimku nalazi jedan od pevačicinih bivših partnera.

„Taj Teodorin bivši saradnik u svom posedu ima i video snimak akcije koju je na Tiktoku objavio kao audio. Otkad je čula i videla da je to izašlo, ona je pod velikim stresom. Zato se i nije oglašavala, iako su je mnogi mediji zvali za komentar povodom ovog snimka, koji je za nekoliko sati postao viralan na Tiktoku i Tviteru. Svi su ubeđeni da je autentičan i da se na njemu čuje Teodora. Mislila je da će to da prođe, ali kad je saznala ko stoji iza toga, postalo joj je jasno da se neće na ovom završiti,“ priča izvor i dodaje:

„U pitanju je jedan njen ogorčeni bivši saradnik koji ne želi novac, već želi da joj se osveti zbog toga što je bila nekorektna tokom njihove saradnje. On u svom posedu ima i njene navodne eksplicitne video snimke koje planira da plasira putem društvenih mreža. Da li će to uraditi i kada, to niko ne zna. Iako ona pokušava to da zataška, vrlo je verovatno da će on iz pakosti te snimke uskoro objaviti, što će biti veliki problem za Teodoru,“ završava izvor.

POSLEDNJE VESTI