Teodora Džehverović kao Mala sirena: pogledajte transformaciju

Popularna pevačica Teodora Džehverović odrekla se plave kose, koja je bila njen zaštitni znak, te se ofarbala u narandžasto, čime se odmah pohvalila na Instagramu.
Ona je najpre juče na Instagram storiju napisala „Da li ste spremni“, a onda i objavila snimak nove frizure, koja je sada narandžasta. A jutros je objavila selfi snimak i opisu napisala: „Prvo jutro kao Mala Sirena“. Iako je mnoge iznenadila ovakvom drastičnom promenom, s obzirom na to da je godinama unazad bila plavuša, njeni fanovi pozitivno komentarišu ovu promenu.
„Kakva promena“, „Tebi sve prelepo stoji“, „Sad si druga osoba“ samo su neki od komentara. Osim što njene pesme i spotovi broje milionske preglede na Jutjubu, Teodora Džehverović privlači i veliku pažnju javnosti kako svojim objavama na društvenim mrežama, tako i svojim privatnim životom. Tako se nedavno spekulisalo da je raskinula sa košarkašem Ninom Čelebićem, koji je trenutno angažovan u Brazilu, što je ona demantovala. „Pošto pojedinci nisu shvatili i pre neki dan šta je istina, sada ću vam nacrtati. Nikada Nino i ja raskinuli nismo i apsolutno nemam veze sa dotičnom osobom sa kojom me spajate, čak je ni ne poznajem“, napisala je ona tada na Instagramu. Potom je svom dečku poslala i ljubavnu poruku. „Volim te, Nino i verujem da će naša veza uspeti! Sad odoh da se pakujem“, napisala je ona.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI