Dvor: Napadnuto kraljevstvo, Firči se plaši za svoju porodicu!

Bubnjar Ivane Fece Firči izrazio je zabrinutost za sigurnost svoje porodice, pošto pevačica Maja Nikolić poziva gledaoce da linčuju njega i njegovu porodicu!

“Šta, bre, zbog nekoliko pišljivih plastičnih novčića da poziva gledaoce da linčuju mene i moju porodicu? Na šta to liči? Pominje tamnicu, kurči se da ima neke prijatelje u spoljnom svetu koji će sa mnom da se obračunaju. Šta je ona umislila? Debela krmača jedna! Ej, bre, koga ona hoće da spakuje u tamnicu i da muči? Pa je l‘ treba da razmišljam šta će mojoj deci da se desi kad izađu na ulicu, da brinem za njih zbog jedne krmače? Nisam ni šovinista ni nacionalista ni rasista, ali ovo se stvarno kosi sa zdravim razumom. Ti nekom da pretiš na takav način. I zbog čega? Majke mi, hteo sam da joj vratim te usrane pare, ali kad sam video kako se razgoropadila i šta je sve počela ovde da radi zbog toga, rekao sam da joj neću dati”, rekao je Firči.

Temperamenta Nišlijka Firčiju je nadenula još jedan nadimak – Hanibal Lektor!

Firči je Hanibal Lektor, on jede malu decu! Ma ima sreće što nisam muško jer bih ga prebila i objasnila mu neke stvari”, prokomentarisala je Maja.

I Bebi Dol se po ko zna koji put sukobila sa Majom, rekavši joj da je sva plastična i da treba da je bude sram!

“Majo, stidi se! Majko dvoje dece, sram te bilo! Sva si plastična, i noge i ruke i grudi, cela si veštačka!”, na šta joj je Maja odbrusila da je šizofreničarka i da pali što je dodatno iznerviralo Bebicu!

“Ko je, bre, šizofreničarka, ko? I gde da palim, a? Sram te bilo, u tvom vokabularu imaš 20 reči koje konstantno ponavljaš. Sram te bilo, majko dvoje dece. Sram da te bude!”, poručila joj je Bebi.

Inače, krunski savet odlučio je da unese pometnju u kraljevstvo, pa je iscenirao napad na dvor. Pogledajte kako je to izgledalo!

http://www.youtube.com/watch?v=hkrI6YByBrU

http://www.youtube.com/watch?v=DYy0Si2usUQ

Izvor: Alo.rs

Povezane vesti

Back to Top