Ed Sheeran konačno pokazao 60 tetovaža koje je odradio za godinu dana

(foto: Screenshot)

Trenutno jednog od najpopularnijih britanskih pevača Eda Sheerana mnogi nazivaju pešakom u Holivudu, budući da ne vodi glamurozan i pompezan život koji je karakterističan za njegove kolege. S vremena na vreme se pojavi i poneka glasina da ga je neko od velikih zvezda pomešao sa konobarom i zatražio mu piće na nekoj od dodela nagrada, a i sam pevač se našalio na taj račun u filmu Beba Bridžit Džons u sceni u kojoj ga glavna junakinja ne prepoznaje i moli ga da je ufotka sa najboljom prijateljicom.

Osim pretežno neočešljane kose i svedenog stajlinga, Sheeran se po još jednoj stavki razlikuje od svojih kolega. Dok većina njih svaku svoju novu tetovažu odmah podeli sa pratiocima na društvenim mrežama, Ed je proteklih 12 meseci proveo u društvu tattoo artiste Kevina Paula, koji je vredno u tajnosti radio na čak 60 tetovaža koje se sada nalaze na pevačevim grudima i rukama, a sve one su nastale između brojnih koncerata i javnih nastupa koje je Sheeran imao tokom protekle godine.

Tu se nalaze, između ostalog, logo njegovog omiljenog benda Rolling Stones, grb škole koju je pohađao, dinosaurus iz omiljenog crtanog filma iz detinjstva i mnoge druge. Zanimljiva je činjenica da Ed Sheeran ima u planu još 30 tetovaža na grudima.

Pa, dok one ne budu gotove, sve spomenute možete videti u spotu za njegov poslednji singl Shape of you, koji se trenutno nalazi na 2. mestu Billboardove top 100 liste najprodavanijih singlova.

Povezane vesti

Back to Top