Edita Aradinović preživela pakao: „Proganjale su me crne misli, pomišljala sam na najgore!“

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

S obzirom na to da je u proteklom periodu bilo mnogo tragičnih događaja koji su se završili smrću mladih ljudi, kao i da je sve više onih koji razmišljaju o suicidu, pevačica Edita Aradinović odlučila je da sa javnošcu podeli teške momente kroz koje je prošla.

Ona je, naime, u jednoj emisiji govorila o psihičkim borbama koje su je progonile. Budući da je nedavno region potresla priča i o samoubistvu jutjuberke Kristine Kike Đukić, Edita je osećala potrebu da sa mladima koji trenutno prolaze teške trenutke podeli svoje iskustvo i možda nekom pomogne.

Vršnjačko nasilje i diskriminacija u društvu, jedan je od glavnih razloga Editine iskrene priče.

„Ja sam imala više puta takve misli u svojoj glavi, žao mi je što sam to imala i što je porodica prolazila kroz to, nije bilo blizu toga, ali znam kakav je osećaj kada misliš da te niko ne prihvata, kada si diskriminisan, ali to je samo u glavi tog nekog ko pati, ko ima problem, što se tiče vršnjačkog nasilja stvarno nisam deo toga, ja znam kako bih vaspitavala svoje dete.“ počela je svoju priču Edita.

Pevačka zvezda u daljem razgovoru otkrila je da je sve ovo prošla nedavno, ali da je ipak iz svega izašla kao pobednik.

„Prolazila sam kroz period psihičke torture, to je bilo nedavno, tako sam osećala da ja to neću podneti, užasno je što ja to pričam, ja to nikada ne bih uradila, svačiji život vredi,“ bila je iskrena Edita čija priča nikog nije ostavila ravnodušnim.

POSLEDNJE VESTI