Search
Close this search box.

Edita Aradinović o borbi sa depresijom

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevačica Edita Aradinović je tokom svoje karijere više puta korigovala svoj izgled, a sada je otvoreno govorila o estetskim zahvatima, ali i o depresiji s kojom se svojevremeno borila.
Do pre dve godine, Edita je imala hijaluron kojim je povećala usne. „Prošlo je od tada skoro dve godine, pa nisam se srodila sa takvim fizičkim izgledom, previše se smejem i puno pričam. Delovala sam i sebi i drugima previše veštački! Estetski zahvati nisu nastali zadnjih deset godina, nego pitaj boga koliko decenija unazad i pre nego što sam se rodila, ali ću naravno svoju društvenu platformu iskoristiti u najbolje i najzdravije svrhe“, rekla je ona, te dodala: „Sve što je umereno je i lepo, nije za svakog estetika ista. Nekome je malo mnogo, i obrnuto! Pustimo ljude da žive, ko hoće da bude prirodan, neka bude. Ko neće, ima pravo da živi i radi kako se oseća. Podržavam svakako prirodnu lepotu“, rekla je Edita za Blic. Pevačica je ranije govorila o tome da se borila sa depresijom, a sada ističe da ima i plus i minus faze.
„Odlično sam! Depresija kao takva ne, ali minus faze i neki loši dani postoje naravno! Da bi pobedio u subotu, mora da bude loše u sredu! Čista glava, čisto srce! A negde te i godine izvešte“, kaže Edita. Otkrila je i da li je nekada bila izigrana u emotivnim odnosima i da li bi oprostila prevaru. „Verovatno da bih, zavisi od okolnosti i ljubavi prema partneru, ali gledam da do toga ne dođe. Zato mislim da se nikad neću udati! Još uvek nisam upoznala muškarca koji će mi vratiti veru u ljubav bez prevare“, iskrena je pevačica, koja nije želela da detaljiše da li to znači da je njenoj trenutnoj vezi, sa muškarcem koga već duži vremenski period krije od javnosti, došao kraj.

POSLEDNJE VESTI