Elena Kitić proslavila 18. rođendan


elena kitic
I slavljenica je u jenom trenutku zapevala (foto: Puls)

Punoletstvo je u životu svih nas veoma bitan trenutak. I dalje smo tinejdžeri i takoreći deca, ali ipak znamo da smo na neki način odgovorna bića koja su ravnopravni članovi svake zajednice.

Obično se u velikom stilu proslavlja tako bitan rođendan i kako smo imali nedavno prilike da vidimo kod jedne svetski poznate starlete, ni malo se ne štedi, a i pokloni su neretko preterani.

Roditelji su joj folkeri, a ona je snimila singl na engleskom!

Ćerka našeg poznatog estradnog para, Mileta Kitića i Marte Savić, Elena Kitić, proslavila je punoletstvo velikom belom žurkom.

marta savic mile kitic elena kitic
Ponosni roditelji sa svojom mezimicom (foto: Puls)

Izgleda da su i gosti i slavljenica, ali i ambijent podsećali na jednu od Pi Diddyjevih čuvenih žurki. Mlada Elena je i sama pevačica, koja nije krenula stopama svojih roditelja, već se odlućila za pop muziku i nedavno je izbacila singl na engleskom jeziku.

Mnogo poznatih je došlo da sa ponosnim roditeljima i slavljenicom proslavi, pa su tako zabavi prisustvovali Milan Stanković, Goca Božinovska sa sinom Mirkom Šijanom, Branka Sovrlić, Đole Đogani sa suprugom Vesnom, Zlata Petrović, Joca Stefanović i mnogi drugi.

elena kitic adil
Adil je bio iznenađenje za slavljenicu i posebno je odeševio svojim pesmama (foto: Puls)

Posebno iznenađenje bio je pevač Adil, koji je bio i želja slavljenice, a i sama Elena je zapevala na svojoj proslavi i svojim glasom oduševila preko 250 zvanica.