Search
Close this search box.

Elisabetta Canalis: Novi režim vežbanja!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Selebritiji prednjače u promovisanju novih trendova u fitnesu. Pogledajte šta je najnovija opsesija Elisabette Canalis.

Poznata italijanska manekenka i glumica,  od nedavno se odlučila da primenjuje inovativni program vežbi CrossFit. Jedna od najlepših Italijanki, kojoj nije odoleo ni George Clooney, odlučila se za ovaj specijalni program vežbi kako bi ostala u formi, i kako bi upotpunila svoj svakodnevni fitnes režim.

Kako bi postigla savršene rezultate tokom svakodnevnog treninarnja, Elisabetta nosi Reebok Realflex patike. Zahvaljujući tome što imaju 76 senzora za više pravaca pokreta, ove patike predstavljaju savršenu opremu za bavljenje CrossFitom.

CrossFit je nastao u SAD i osmišljen je tako da pomogne ljudima da budu spremni za za svaku vrstu fizičkog izazova. Ovaj program je zasnovan na neprekidnom smenjivanju funkcionalnih pokreta visokog intenziteta u cilju postizanja opšte fizičke kondicije. Sve vežbe su prilagodljive različitim nivoima fizičke kondicije, starosne dobi i iskustva. Trening se može obavljati bilo gde, ali najčešće se odigrava u lokalnim registrovanim CrossFit vežbaonicama koje su označene kao boksovi.

POSLEDNJE VESTI