in

Emina Jahović: Sin je bio paranoičan zbog razvoda, Mustafu sam otpratila „iz čista mira“

Pevačica otvorila dušu


Emina Jahović boravila je kratko u Beogradu kako bi promovisala liniju šminke, a tom prilikom rešila je da medijima otvori dušu.

Da li iskreno ili da bi prodala nove proizovde, nije poznato, tek pevačica je otkrilo mnogo nepoznatih detalja o životu, prvenstveno o odnosu sa bivšim suprugom Mustafom Sandalom.

„Kao što i moje pesme imaju puno mene, tako sam odlučila da nazovem svoje prozivode. Ja sam u momentu kada me je Mustafa prosio se zacrvenela, osetila sam to, što ni jednoj devojci nije prijatan osećaj, pa je tako nastao i naziv „She said yes (ona je rekla da),“ rekla je za Svet.

„Mustafa je bio stariji od mene 12 godina, radio je isti posao kao ja. Razumeli smo se po svim segmentima. Mi smo radili zajedno i stvarali zajedno. Meni nikada nije bio cilj da se udam za nekog ko ima mnogo, to je čak glavobolja. Bitno mi je da taj čovek ima svoj cilj, jer ja sam ostvarena žena, ne bi mi bio problem da ga ja izdržavam, ali bi mi bilo veoma čudno. Obično budu problemi kada je žena uspešnija od muškarca u braku, tako da sam to želela da izvegnem, i uspela sam u tome,“ dodala je i rekla da je ona bivšeg supruga otpratila na Instagramu.

„Ja sam njega otpratila iz čista mira. Ne postoji neki konkretan razlog. Desilo se. Letos samo smo se udaljili. Nije mi više bilo zanimljivo. Prijatelji su mi rekli da je i on mene otpratio,“ pokušala je da objasni Jahović.

Emina je ispričala i kako njena deca gledaju na odnos roditelja.

View this post on Instagram

♾#brotherhood

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

„Jaman je starmali, što bi se reklo kod nas u narodu. On sve razume, čita, prati. Javuz je još mali da bi sve doživeo na pravi način. Nije mu sigurno lepo kada čita loše stvari o mami. Ja sedim sa njima i pričam. Znaju da neke stvari nisu tačne sa mnom su sve vreme. Jaman je teško podneo naš razvod. Jednim delom i zbog medija,“ navela je i objasnila:

„U Turskoj su paparaci dosta agresivni u odnosu na ovde. Jaman je bio dosta paranoičan, smetalo mu je ćak i kada bi video i da neko digne telefon i slika nas. Prišao bi i zamolio tog nekog da izbriše slike. Najgore je bilo posle razvoda. Tad su nas baš uhodili. Sad se to malo smirilo.“