Prati nas

Eva Longoria na crvenom tepihu šest nedelja po porođaju

Extra

Eva Longoria na crvenom tepihu šest nedelja po porođaju

Losanđeleskoj premijeri filma Dog Days prisustvovale su mnoge zvezde, no sve oči biče su uprte u glumicu Evu Longoriju Baset.

Zvezda serije Očajne domaćice pojavila se u javnosti prvi put nakon što se pre šest nedelja porodila. Tada je na svet donela dečaka kome je nadenula ime Santiago.

Američka glumica, koja se poslednjih godina oprobala i kao producentkinja raznih serija, ponela je zanimljivu mini haljinu bele boje, koju je potpisao dizajner Mario Dice.

Svojim elegantnim, svedenim izgledom oduševila je javnost i podsetila zbog čega se našla na Maximovoj listi najpoželjnijih žena.

Pored posla u glumi, Eva se bavi i humanitarnim radom i aktivizmom, te je tako 2012. godine osnovala fondaciju koja nosi njeno ime a koja pomaže ženama latino porekla da lakše izgrade budućnost za sebe i svoju porodicu. Ipak, kako sama tvrdi, uloga majke bio joj je najveći izazov.

“Do sada su me pitali kako uspevam da stignem da sve završim, a ja sam odgovarala da je to zbog toga što nemam decu i da su mi svi projekti kao deca. Sada, zapravo, imam dete,” izjavila je ona.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top