in

Eva Longoria na crvenom tepihu šest nedelja po porođaju


Losanđeleskoj premijeri filma Dog Days prisustvovale su mnoge zvezde, no sve oči biče su uprte u glumicu Evu Longoriju Baset.

Zvezda serije Očajne domaćice pojavila se u javnosti prvi put nakon što se pre šest nedelja porodila. Tada je na svet donela dečaka kome je nadenula ime Santiago.

Američka glumica, koja se poslednjih godina oprobala i kao producentkinja raznih serija, ponela je zanimljivu mini haljinu bele boje, koju je potpisao dizajner Mario Dice.

Svojim elegantnim, svedenim izgledom oduševila je javnost i podsetila zbog čega se našla na Maximovoj listi najpoželjnijih žena.

Pored posla u glumi, Eva se bavi i humanitarnim radom i aktivizmom, te je tako 2012. godine osnovala fondaciju koja nosi njeno ime a koja pomaže ženama latino porekla da lakše izgrade budućnost za sebe i svoju porodicu. Ipak, kako sama tvrdi, uloga majke bio joj je najveći izazov.

„Do sada su me pitali kako uspevam da stignem da sve završim, a ja sam odgovarala da je to zbog toga što nemam decu i da su mi svi projekti kao deca. Sada, zapravo, imam dete,“ izjavila je ona.