in

Evo kako se postaje starleta!

Kandidatkinja za školu za starlete

 

Nakon mora pevačica, voditeljki, manekenki devojke za koje mnogi kažu da ne znaju šta će od sebe sada masovno postaju starlete.

Iako je u narodu, ali i među javnim ličnostima, od kojih se neke ne libe da iznesu svoje mišljenje, reč starleta sinonim za prostitutku, devojke željne ‘svojih 5 minuta slave daju sve od sebe kako bi postale starlete, iako taj pojam nije jasno definsan u srpskom jeziku.

Jedna od definicija pojma starleta, koja se nalazi na popularnom srpskom rečniku slenga Vukajlija.com glasi: „Ta reč objašnjava pojavu mlade dame koja se kara ko zmaj za mnogo para, al pošto su joj partneri poznate ličnosti, političari, estradni umetnici, onda nju nazivaju starletom jer kad se pojavi u emisiji ne bi valjalo da piše „profesionalna karačica poznatih ličnosti“.

Upravo ovakve devojke prijavljivale su se u emisiju VIP 24 koja se emitovala na televiziji Happy, sa sve smajlijem :). Pogledajte kako izgleda prijemni ispit za starlete. Nama je ubedljivo najsmešniji odgovor na pitanje koja je najveća ptica.

Redakcija Tracara.com